Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Distributie Dobrogea - situatia avariilor

ro

18 Dec, 2009 19:38 1234 Marime text

18 decembrie 2009

În urma viscolului puternic, a chiciurei, precum şi a ninsorii ce au persistat în ultimele trei zile, a fost afectată alimentarea cu energie electrică în mai multe localităţi din judeţul Constanţa. Astfel, situaţia avariilor astăzi, 18 decembrie, la ora 15:00 este următoarea:

· 3 localităţi nealimentate cu energie electrică, respectiv: Ciobanu (parţial), Vadu Oii, Brebeni
· 2 linii de medie tensiune avariate total şi 7 parţial
· 37 de posturi de transformare inactive

Enel Distribuţie Dobrogea – UTR Constanţa a intervenit cu echipe suplimentare în toate zonele unde se înregistrează întreruperi în alimentarea cu electricitate din judeţul Constanţa. La această oră, în condiţii de ninsoare viscolită şi temperaturi negative, accesul în multe zone este îngreunat datorită drumurilor blocate. De asemenea, multe cabluri au fost rupte din cauza depunerii de chiciură. Echipele de intervenţie Enel Distribuţie Dobrogea vor acţiona în continuare pentru remedierea cât mai multor defecţiuni produse de fenomenele meteorologice şi reluarea alimentării cu energie electrică a localităţilor afectate cât mai curând posibil.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • teo 18 Dec, 2009 19:54 cea mai mare tradare de tara a lui DIP a fost "vanzarea " pe nimic a electricii catre niste neprofesionisti