Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Energie Mai aproape de clientii, prin inaugurarea noului punct ENEL la Constanţa

ro

03 Nov, 2010 18:01 1671 Marime text
img_0727.jpgPunctul Enel reprezintă un concept inovator al centrelor pentru relaţii cu clienţii Enel, care oferă o abordare modernă şi o gamă variată de servicii într-un singur loc.

• Deschiderea Punctului Enel din Constanţa este una din iniţiativele dintr-un program amplu de modernizare şi îmbunătăţire a calităţii serviciilor din zona comercială, dezvoltat de Enel pentru clienţii din România.

img_0726.jpgConstanţa, 3 noiembrie 2010 - Enel a inaugurat astăzi noul Punct Enel din judeţul Constanţa, un concept inovator pentru gestionarea relaţiilor cu clienţii, unde pot fi rezolvate operaţiuni legate de furnizarea energiei electrice într-un singur loc, iar solicitările clienţilor sunt soluţionate rapid şi eficient, într-un cadru plăcut.

img_070399.jpg Punctul Enel din Constanţa dispune de o structură şi un design similare cu Punctele Enel din Italia şi oferă clienţilor patru mari categorii de servicii:

informaţii şi consultanţă;

gestionarea contractelor;

vânzare şi prevânzare de energie electrică;

gestionarea sesizărilor privind activitatea Enel.

Inaugurarea noului Punct Enel din judeţul Constanţa contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciilor pentru clienţii noştri, prin care le oferim avantaje concrete în termeni de eficienţă, confort şi economie de timp. Această iniţiativă se alătură altor facilităţi pe care le-am oferit deja, prin introducerea noii platforme pentru servicii online MyEnel, a soluţiilor alternative de plată şi a serviciului Telecitire. Completăm reţeaua Punctelor Enel prin introducerea de alte noi centre, în toate zonele în care activăm ca furnizor de energie electrică", apreciază Matteo Cassani, Director General Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Prin intermediul Punctului Enel, clienţii vor putea obţine informaţii privind cele mai potrivite servicii care li se pot pune la dispoziţie, adaptate nevoilor şi solicitărilor lor, iar tot aici va fi asigurat şi un flux de procesare optim privind obţinerea avizelor sau autorizaţiilor necesare.

Primul Punct Enel din România a fost inaugurat, în vara anului trecut, în municipiul Timişoara. În viitorul apropiat, Enel intenţionează să dezvolte o reţea de Puncte Enel în toate cele trei zone în care activează: Dobrogea, Banat şi Muntenia Sud.

Enel este cea mai mare companie italiană în domeniul energiei electrice şi cea de-a doua companie europeană de utilităţi în funcţie de capacitatea instalată. Este un jucător integrat, activ în sectorul energiei electrice şi al gazelor naturale. Enel este prezentă în 40 de ţări din întreaga lume, având o capacitate de producţie de 95.000 MW şi vinde energie electrică şi gaze naturale către peste 61 milioane de clienţi.

În România, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, având circa 2,6 milioane clienţi, 93.000 km de reţea şi aproximativ 5.000 angajaţi. Enel operează în domeniul furnizării electricităţii, prin Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, în timp ce Enel Distribuţie Banat, Enel Distribuţie Dobrogea şi Enel Distribuţie Muntenia sunt companiile care se ocupă de gestionarea şi modernizarea reţelei de energie electrică în aceste trei regiuni.

Biroul de presă Enel România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii