Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Green Power Romania sustine comunitatea locala si organizeaza meci special la Valea Nucarilor

ro

10 Nov, 2009 18:01 1311 Marime text

Comunicat de presă


Enel Green Power România susţine comunitatea locală şi organizează un meci special la Valea Nucarilor – Tulcea

· Enel Green Power este sponsorul echipei locale de fotbal din comuna Valea Nucarilor   

· Echipa locală a primit echipament sportiv din partea EGP, cu ocazia unui meci amical cu Sportul Studenţesc


Tulcea, 10 noiembrie 2009 – Enel Green Power România sustine echipele de juniori şi seniori din comuna Valea Nucarilor, judeţul Tulcea, donand cate un set de echipament sportiv profesionist pentru ambele echipe. 

Cu ocazia înmânării echipamentului, a fost organizat un meci de fotbal între echipa locală de juniori din Valea Nucarilor şi echipa de juniori Sportul Studenţesc. Câştigătorii partidei au primit un trofeu special din partea autorităţilor locale din Valea Nucarilor şi din partea directorului general al Enel Green Power România. 

“Suntem fericiţi să sprijinim echipele de fotbal, care reprezintă adevărata energie a comunităţii din Valea Nucarilor. Sperăm că sprijinul nostru va contribui la performanţa echipelor şi le urăm succes la toate meciurile pe care le vor susţine. Ca investitor important în această regiune, prin proiectele de energie eoliană, Enel Green Power se angajează să devină un cetăţean local responsabil şi un partener pe termen lung.” a declarat Carlo Pignoloni, Country Manager al Enel Green Power România. 
Enel Green Power dezvoltă proiecte de energie eoliană în judeţul Tulcea – in comunele Valea Nucarilor şi Casimcea. 

 Despre Enel Green Power
Înfiinţată în decembrie 2008, Enel Green Power este compania din cadrul Grupului Enel menită să dezvolte şi să administreze la nivel internaţional proiectele de energie din resurse regenerabile, în Europa şi America.
Enel Green Power este lider european cu 17,2 miliarde kWh obţinute din resurse hidro, solare, eoliene şi geotermale, suficiente să răspundă nevoilor a circa 6,5 milioane de gospodării şi să evite emisiile de 13 milioane de CO2 anual. Capacitatea instalată a companiei este de 4.500 MW şi este generată de peste 500 de centrale eoliene, solare, hidro, geotermale şi biomasă in întreaga lume.   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii