Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principalele zone din municipiul Constanta care ar putea fi maine afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice

ro

21 Sep, 2011 15:47 667 Marime text

În data de 22 septembrie 2011, în intervalul orar 08:00 - 18:00, Enel Distribuţie Dobrogea va executa lucrări de modernizare care constau în refacerea hidroizolatiei la cladirea aferentă staţiei de transformare Centru Constanţa . Pentru efectuarea acestei lucrări se retrage din exploatare bara A 110 kV cu elementele aferente: LES 110 kV Centru - Tăbăcarie, LES 110 kV Centru - Baba Novac şi trafo 1 110/10 kV ca şi conditii de protecţia muncii. În aceste condiţii staţiile de transformare Centru şi Baba Novac rămân alimentate radial din reţeaua de 110 kV şi cu rezervare în reţeaua de MT iar consumul staţiei Tăbăcarie va fi preluat din reţeaua MT.
Drept urmare gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenţi acestor trei staţii, va scădea.
În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de 110 kV, 20 kV si 10 kV aferentă, posibilităţile de realimentare a consumatorilor din surse de rezervă sunt limitate iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 30 minute.

Echipele contractorilor vor efectua aceste lucrări la cladirea staţiei, în regim de maximă mobilizare, pentru a se incadra strict in programul planificat.

Principalele ZONE din municipiul CONSTANTA, care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

  • Zona CENTRU
    Casa de Cultură
    Zona FALEZA NORD
    Zona TOMIS I, II si III
    Zona DELFINARIU
    Statiunea MAMAIA
    Zona COICIU
    Zona OBOR
    Zona DACIA
    Zona GARII
    Zona INEL 2
    Zona KAUFLAND
    Zona TABACARIE

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distributie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei.

Biroul de Presă Enel România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii