Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a reusit punerea in functiune a doua din cele 15 linii de 110 kV

ro

21 Dec, 2009 14:08 838 Marime text

20 decembrie 2009

Comunicat de presă
 -Revenire la comunicatul anterior-

In urma interventiilor efectuate de echipele Enel Distributie Dobrogea, in cursul zilei de astazi s-a reusit punerea in functiune a doua din cele 15 linii de 110 kV, afectate de avaria produsa in cursul noptii de ieri. si care a lasat sub tensiune judetele Constanta si Tulcea. De asemenea, estimam ca in cursul zilei de maine alte doua linii de 110 kV (Baia-Babadag si Tulcea Vest -Isaccea)urmeaza sa fie puse sub tensiune. In cazul in care conditiile meteo si drumurile de acces o vor permite, este posibil ca numarul liniilor puse in functiune sa creasca, pe parcursul zilei de maine.

In ciuda eforturilor echipelor de interventie, Enel Distributie Dobrogea, carora li s-au alaturat echipe suplimentare din partea contractorilor, in aceasta noapte nu vor putea fi alimentate urmatoarele localitati:

-in judetul Constanta
Dumbraveni, Independenta
- in judetul Ialomita
Piersica, Borduselu, Marsilieni, Albesti
- in judetul Calarasi
Infratirea, Lupsanu, Dragalina, Stefan Voda, Dorobantu, Bogata, Ciocanesti, Smardan, Luptatori, Curatesti, Tariceni, Urmu, Chirnogi, Bosneagu
- in judetul Tulcea
Cismeaua, Calfa
Echipele Enel Distributie Dobrogea continua sa actioneze si pe parcursul acestei nopti cu un efectiv de cca 100 de persoane, in vederea remedierii cat mai multor defectiuni care afecteaza retelele electrice.

De asemenea, in cursul zilei de maine, in zona Dobrogea urmeaza sa soseasca materiale si echipamente din Italia, in vederea asigurarii necesarului pentru ca situatia in zona sa poata reveni la normal in cel mai scurt timp, iar in localitatile afectate sa poata fi reluata alimentarea cu energie electrica in conditii optime.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii