Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arata ca la saisprezece ani! Iata cum isi intretine frumusetea Stefania, tiza Elenei Udrea!

ro

03 Oct, 2013 13:00 1355 Marime text

Stefania Udrea, alias Lally, arata senzational, insa trupul sau de model se intretine cu cheltuiala!
Chiar daca Lally are materialul genetic visat de orice manechin, stie ca frumusetea trebuie intretinuta si ingrijita pentru a o putea pastra un timp cat mai indelungat. Cantareata recunoaste ca a “imprumutat” unul din trucurile Mihaelei Radulescu, devenind clienta fidela a tratamentelor cu cryolift.
Insa acesta nu este singurul tratament minune pe care l-a incercat Lally. Ori de cate ori are ocazia, Stefania merge la spa-uri, unde incearca cele mai noi proceduri pentru ingrijirea corporala. Chiar inainte de filmarea videoclipului pentru ultimul ei single, “I fall”, Stefania Udrea s-a rasfatat la un spa exclusivist din Italia!
Imediat dupa ce a terminat inregistrarile pentru noua sa piesa, realizata impreuna cu baietii de la Deepcentral, frumoasa cantareata la nai a decis sa se indeparteze cateva zile de rutina zilnica, si a plecat in peninsula, unde si-a oferit doua zile de rasfat si relaxare. Stefania Udrea s-a lasat pe mana specialistilor si a urmat un tratament de detoxifiere si cateva sedinte de impachetari cu caviar si alge pentru mentinerea fermitatii pielii, iar rezultatele au multumit-o inca de la inceput.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii