Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivaalul international de Haiku

ro

06 Aug, 2013 18:07 1132 Marime text
 Societatea de Haiku din Constanţa organizează în perioada 7-11 august, împreună cu Fundația Brătianu, Societatea Română de Haiku din Bucureşti și Universitatea “Ovidius” Festivalul International de haiku-haiga, Ediţia a VII-a. Deshiderea oficială a lucrărilor va avea loc miercuri 7 august orele 17.00, la Universitatea “Ovidius”, AULA MAGNA, situată pe bd-ul Mamaia, nr. 124. Tema festivalului este Haiku–haiga contemporan în România şi în străinătate.
La importantul eveniment vor participa oaspeţi din 7 ţări: Canada, Bulgaria, Franţa, Serbia, Rusia, Ungaria, Noua Zeelandă dar şi din România.
Evenimentul este unul care aduce cinste orașului nostru, așa că nu am putut sta deoparte. O să facem orice ne stă în putință pentru a dinamiza activitatea culturală din oraşul nostru.
În cadrul Festivalului Internațional de haiku-haiga vor avea loc: comunicări, dezbateri, ateliere de haiku-haiga, prezentare şi lansare de carte, expoziţii de foto-haiku şi de haiga, momente artistice deosebite, excursii la muzeele din zonă şi din întregul oraş.
 
06.08.2013 Fundația Brătianu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii