Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nico scoate brasovenii la cafea de 8 Martie!

ro

03 Mar, 2014 12:37 1015 Marime text
Celebreaza Ziua Femeii la Coffeol Brasov! In data de 8 martie brasovenii si brasovencele sunt asteptati cu mic cu mare la deschiderea noii locatii Coffeol din centrul Brasovului, la numai 100 de metrii de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18.
 
Incepand cu orele 12:00 reprezentantii media sunt invitati la o intalnire cu autoritatile locale care vor celebra impreuna cu jurnalistii experienta Coffeol, iar la orele 16:00 publicul va fi rasfatat cu un spectacol de zile mari. Nico va incanta brasovenii cu un repertoriu spectaculos, iar trupa 2ManShow va oferi celor prezenti un concert inedit la vioara si percutie.
 
"Cadoul meu de Ziua Femeii este intalnirea cu fanii de la Brasov. Promit sa le ofer in dar muzica buna si vreau sa savurez alaturi de ei o cafea speciala, pregatita de bunii mei prieteni de la Coffeol. Cu siguranta acest 8 Martie va fi o dubla sarbatoare, odata cu lansarea noii cafenele din centrul Brasovului si celebrarea femeii in toata splendoarea sa", a declarat Nico.
 
Coffeol Romania a pregatit surprize de neuitat participantilor la eveniment si va lansa o noua provocare catre publicul brasovean- aceea de a gusta bucuria cafelei...ceasca cu ceasca.
 
Va rugam, in limita timpului disponibil, sa ne trimiteti un link cu publicarea stirii.
 
In cazul in care va doriti sa participati la eveniment, va rugam sa confirmati prezenta. Intrarea in cadrul intalnirii cu autoritatile, de la ora 12:00, se va face doar pe baza unei liste nominale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii