Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicoleta Luciu, petrecere cu invitati surpriza de ziua sotului ei, Zsolt Csergo!

ro

28 Oct, 2013 18:47 1363 Marime text
Artista este o sotie model, asa ca a planificat indeamanunt o petrecere fastuoasa pentru sotul sau, Zsolt Csergo. Aceasta a trimis invitatii catre prietenii apropiati ai familiei si s-a implicat activ in organizarea evenimentului ce a numarat 30 de persoane. Nicoleta a ales o locatie exclusivista din Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade.
 
"Am vrut foarte mult ca anul acesta sa ii organizez o petrecere lui Zsolt, mai ales ca a implinit 18 ani. Am chemat multi dintre prietenii nostri, iar Zsolt nu se astepta sa fie in oras, asa ca surpriza a fost cu atat mai mare. Am vrut sa imbin sofisticatul cu o priveliste de neuitat, asa ca am facut petrecerea la Silk Panoramic Restaurant & Bar, o locatie speciala unde se organizeaza frecvent petreceri private si de companie. Acesta este singurul restaurant unde am mancat cele mai bune branzeturi italienesti din viata ma si cea mai cea mai buna vita argentiniana, pe care le-au servit si invitatii mei. Intr-un final, a venit si tortul delicios, un tiramisu de portocale, specialitatea casei, caruia i-am adaugat cifra 18, spre amuzamentul si surprinderea celor din jur. Mi s-a parut normal ca la majoratul sotului meu sa avem aproape toti prietenii de suflet si nu pot sa spun decat ca ne-am distrat pe cinste", a marturisit Nicoleta.
 
Zsolt a primit un tablou din sticla cu fotografia familiei
 
Zsolt s-a aratat incantat de surpriza facuta de sotia sa, si a petrecut pana in zori alaturi de cei dragi. Dintre cadourile primite, preferatul sau a fost un tablou din sticla cu fotografia familiei, care a starnit admiratia invitatilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii