Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat FAPT - Marti, 31 Iulie 2012

ro

31 Jul, 2012 20:48 1542 Marime text

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.) se intruneste maine, 01 august 2012 , la Bucuresti , in Adunarea Generala anuala a Federatiei, la care vor participa Asociatiile de promovare si dezvoltare a turismului membre FAPT - constituite ca parteneriat public-privat pentru promovarea unei regiuni turistice.

In cadrul intalnirii, vor fi dezbatute subiecte de interes comun, printre care: proiecte de cooperare inter-regionala, propuneri de modificare a legislatiei din domeniul turismului, participarea la targurile nationale si internationale, realizarea materialelor de promovare turistica sub conceptul "Romania Turistica", comunicarea cu autoritatile locale, colaborarea cu agentiile de turism membre ANAT, organizarea unor info-trip-uri pentru agentiile de turism si reprezentantii mass media, in scopul promovarii destinatiilor turistice.

Mentionam ca F.A.P.T. este partener oficial al ANAT si al celorlalte patronate din turismul romanesc - ANTREC, OPTBR, FPTR, FIHR, in cadrul programului "Vacanta in tara mea", ce are ca obiectiv promovarea pe plan intern a destinatiilor turistice autohtone, prin Ofertele Speciale de vacanta puse in vanzare prin agentiile ANAT ( Inscrieri Timpurii, Zile Gratuite de Vacanta, Litoralul pentru toti, Delta Dunarii pentru toti, O saptamana la munte, Hai la Bai, Saptamana de refacere balneara, Vacanta la tara, etc.).

Declaratoe Corina Martin, Presedinte F.A.P.T. " Consideram esentiala promovarea unitara si coerenta a destinatiilor romanesti, dupa modele europene de succes, care au determinat unirea tuturor promotorilor unei destinatii intr-o singura voce. In acest sens, unica formula viabila pentru dezvoltarea rapida a turismului romanesc este ste parteneriatul public-privat "

Corina Martin

Presedinte FAPT Romania

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii

Asociatia pentru Turism Bucovina

Asociatia Judeteana de Turism Sibiu

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov

Asociatia de Promovare si Dezvoltare a Turismului Prahova

Asociatia Turistica Sighisoara

Maramures Infoturism

Asociatia Profesionala Patronala Gorjul

Monteoru Renaissance - Asociatia pentru Dezvoltare Regionala Durabila in Turism

Asociatia Rosenau Turism Rasnov

www.federatiaturism.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii