Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Mișcarea Populară

ro

03 Sep, 2013 12:59 814 Marime text
In urma începerii urmăririi penale împotriva ministrului Economiei Varujan Vosganian, Fundația Mișcarea Populară îi cere premierului Victor Ponta să îl revoce de URGENŢĂ pe acesta și să îl inlocuiască cu un om integru.
 
Îi cerem primului-ministru să recurgă de îndată la această masura, deoarece imaginea guvernului pe care îl conduce se dovedeşte pe zi ce trece mai “murdară”, în condiţiile în care, de la începutul guvernării USL, alţi 13 membri ai cabinetului sau aspiranţi propuşi au avut probleme de incompatibilitate, conflict de interese sau condamnări penale. România are nevoie de un guvern curat, de oameni integri care pot face politici publice în interesul cetățenilor și nu în interesul propriu. Credibilitatea guvernului în ochii cetăţenilor depinde şi de moralitatea membrilor cabinetului.
 
De asemenea, îi cerem public domnului Adrian Videanu să țină cont de condițiile de integritate și de principiile propuse de doamna Monica Macovei, care se regăsesc în statutul PDL, și să părăsească IMEDIAT funcția de Președinte al Organizației de București a PDL. Dreapta, fie ea reprezentată de PDL, PMP, FC, nu poate recuceri electoratul Capitalei cu oameni asupra cărora planează suspiciunea de corupție.
 
Fundaţia Mişcarea Populară rămâne consecvent ataşată valorilor de centru-dreapta precum şi standardelor de integritate morală, pe care le va promova în continuare fără niciun fel de compromis.
 
Marian Preda
Președintele Fundației Mișcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii