Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 36.000 ţigarete de contrabandă descoperite în urma unor percheziţii în judeţul Constanţa - 2.10.2014

ro

02 Oct, 2014 10:02 974 Marime text
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Aproximativ 36.000 ţigarete de contrabandă descoperite în urma unor percheziţii în judeţul Constanţa

În cadrul efectuării unei acţiuni pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul ilegal cu produse din tutun, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători ai I.P.J. Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa.
În urma acestor percheziţii au fost ridicate în vederea confiscării 35.663 de ţigarete netimbrate şi au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor sumele de 790 euro şi 1.122 lei, precum şi 21 de telefoane mobile.

În data de 01.10.2014, începând cu ora 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători ai I.P.J. Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, beneficiind de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii si Protecţie Internă, au desfăşurat opt percheziţii domiciliare în localităţile de frontieră Dobromir şi Văleni în vederea destructurării unui grup infracţional organizat specializat în traficul ilegal cu produse din tutun.
În urma verificărilor au fost descoperite şi confiscate 35.663 ţigarete netimbrate de mărci diferite şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor suma de 970 de euro şi 1.122 lei, 21 de telefoane mobile, alte bunuri şi înscrisuri.
În cauză sunt cercetate un număr de 18 persoane, cu vârste între 24 şi 62 ani, domiciliate în judeţul Constanţa, care vor fi audiate la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii