Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Garda de Coastă Cartuşe neletale descoperite asupra unei femei de poliţiştii de frontieră constănţeni în P.T.F. Ostrov - 14.08.2014

ro

14 Aug, 2014 09:51 1098 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit asupra unei femei50 de cartuşe neletale, cu gaz,  de calibru 9 mm, pe care aceasta intenţiona să le introducă ilegal în ţară prin P.T.F. Ostrov.

În data de 13.08.2014, în jurul orei 20.00, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B. ROXANA – MIRELA, în vârstă de 28 ani, domiciliată în municipiul Călăraşi, care călătorea pe jos, venind din R. Bulgaria.
Observând starea de agitaţie în care se afla persona în cauză, poliţiştii de frontieră au decis să efectueze un control amănunţit al bagajelor personale.
În urma controlului au fost descoperite 50 de cartuşe neletale, cu gaz, de calibru 9 mm, ambalate într-o cutie, precum şi o componentă metalică pentru încărcător pistol.
Persoana în cauză a declarat că a fost rugată de o cunoştinţă, un cetăţean român, să transporte muniţia şi piesa de încărcător pistol în municipiul Călăraşi.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 342, alin. 2 din Codul Penal, şi au ridicat în vederea confiscării muniţia şi piesa de încărcător pistol, pe care le vor preda în vederea continuării cercetărilor la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii