Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lancia Kappa cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

ro

03 Dec, 2013 10:45 1004 Marime text
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ
GARDA DE COASTĂ

ŞTIRE
03.12.2013
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Lancia Kappa cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Negru Vodă un autoturism marca Lancia Kappa, înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul auto a prezentat la control un certificat de inspecţie tehnică fals.
În data de 02.12.2013, în jurul orei 06.30, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român N.T., în vârstă de 36 ani, care conducea un autoturism marca Lancia Kappa, înmatriculat în R. Bulgaria.
La solicitarea poliţiştilor de frontieră, conducătorul auto a prezentat la controlul specific un certificat tip I.T.P. În urma verificărilor poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este suspect a fi fals.
Bărbatul, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a obţinut certificatul tip I.T.P din Bulgaria şi dorea să efectueze inspecţia tehnică periodică a autoturismului, fără să ştie că documentul autoturismului este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291 Cod Penal.

/Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă

Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii