Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilant al Corpului Voluntarilor de Mediu, la nivelul judetului Constanta

ro

08 Jul, 2009 19:13 2247 Marime text

  GARDA NATIONALA DE MEDIU                                            COMISARIATUL JUDETEAN CONSTANTA Constanta, strada Unirii nr.23 Tel/fax.0241-690990, tel.0241-698555  E-mail : garda@mediu-constanta.ro 

COMUNICAT
                        
  Joi, 09.07.2009, orele 15 00 , sub coordonarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta,  la sediul Institutului National de Cercetare – Dezvoltare Marina « Grigore Antipa », va avea loc  Intalnirea Bilant  a Corpului Voluntarilor de Mediu, la nivelul judetului Constanta.
            Actiunea vizeaza o analiza bilant a activitatilor derulate de voluntarii de mediu, dezbaterea problemelor intampinate si a altor aspecte conexe impreuna cu comisarii din cadrul GNM –CJ Constanta, precum si propunerile referitoare la activitatea viitoare. Intalnirea se va desfasura in prezenta domnului  Silvian Ionescu, Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu.
            Corpul Voluntarilor de Mediu este o structura asociativa, fara personalitate juridica, aflata in coordonarea Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul General si care actioneaza, in colaborare cu comisarii Garzii Nationale de Mediu,  in depistarea abaterilor de la normele de protectie a mediului si in vederea constientizarii si promovarii unei atitudini responsabile fata de mediu .
          
Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta aduce la cunostinta celor interesati ca mentine deschisa actiunea de inscriere a noi membri  agenti ecologi voluntari,  in scopul implicarii societatii civile in activitati destinate protectiei mediului.

                                Director Coordonator Adjunct

      Ing.  Vasile PETRO                                                                                            

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii