Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nota informativa - 09.12.2009

ro

09 Dec, 2009 19:25 958 Marime text

NOTA
  
In urma unor verificari efectuate la SC Super Style SRL, societate ce are sediul social in localitatea Cuza Voda, s-a constatat ca aceasta a vandut deseuri metalice in valoare de 2.485.052 lei catre o alta societate din Constanta.
Avand in vedere ca societatea nu functioneaza la sediul social declarat, neexistand posibilitatea verificarii inregistrarii operatiunilor in evidenta financiar-contabila, s-a prezumat ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma totala de 397.608 lei.
Societatii i s-a intocmit sesizare penala care a fost transmisa Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia.

SC Total Securiti Guard SRL Constanta ai caror asociati sunt un cetatean moldovean din Republica Moldova si un altul cu domiciliul in Bucuresti, a comercializat diverse produse, in valoare de 3.141.416 lei catre doua societati.
Pentru ca nu functioneaza la sediul social declarat si nu s-a putut verifica evidenta financiar-contabila s-a prezumat ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma de 923.945 lei.
S-a intocmit sesizare penala care a fost inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.
Totodata a fost depistata cantitatea de 20.000 kg de carne de pui congelata pe care societatea o importa din Olanda. Avand in vedere ca nu functioneaza la sediul social declarat si era data in consemn la frontiera, s-a procedat la indisponibilizarea marfii urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie valorificata in contul datoriilor.
  
SC Agro Trans Industrial SRL Silistea, s-a constatat faptul ca acesta a prestat servicii  si a livrat diverse produse catre o alta societate in valoare totala de 10.627.886 lei.
Avand in vedere ca societatea nu functioneaza la sediul social declarat s-a prezumat ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma totala de 3.125.848 lei.
Societatii i-a fost intocmita sesizare penala care a fost transmisa Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia.

DIRECTOR  COORDONATOR

Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii