Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beat la volan, a fugit de la locul accidentului 24.11.2008

ro

24 Nov, 2008 21:23 922 Marime text

În data de 23 noiembrie a.c., în jurul orelor 22.30, un echipaj auto din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS", aflat în serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Constanţa, a observat pe strada Cişmelei din municipiul Constanţa, un autoturism care rula având bara de protecţie desprinsă, far dreapta spart şi aripa dreapta avariată.

În intenţia de a atrage atenţia conducătorului auto asupra faptului că are maşina avariată, echipajul a semnalizat conducătorului auto să oprească.

La vederea jandarmilor, şoferul a oprit şi a părăsit autoturismul încercând să se facă nevăzut printre blocurile din zonă, dar a fost ajuns în scurt timp de echipa de jandarmi.

Atitudinea bărbatului şi faptul că emana un puternic iz de alcool au părut suspecte jandarmilor, care l-au condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, unde a declarat că a tamponat un autoturism Peugeot 307, aflat într-o parcare, după care a încercat să părărsească locul accidentului.

În urma testării cu aparatul alcoolscop "Drager", rezultatul a fost de 0,74 0/00 alcool pur în aerul expirat. Persoana a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţe Constanţa, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, pe numele lui SILVIU A. de 25 ani, din Medgidia, au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, cercetările fiind continuate de lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii