Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 17.02.2010

ro

17 Feb, 2010 15:49 976 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
J A N D A R M E R I A   R O M Â N Ă
Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Relaţii Publice
B-dul. I.C. Brătianu  Nr. 246 ; Tel. : 0241.623435, Fax : 0241.545948
www.jandarmeriamobilatomis.ro
e-mail: grupareadejandarmimobilatomis@yahoo.com
                                                                                                                                                                                                       
BULETIN INFORMATIV
Constanţa, 18.10.2010

1. In data de 16 februarie a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” Constanţa, au desfăşurat activităţi operative în zona perimetrală a Portului Constanţa.
Cu această ocazie,  în jurul orei 14.00 au fost depistate cinci persoane care sustrăgeau  fier vechi  de pe platforma portuară.
 Cei cinci, M. IALCIN de 32 ani, D. ENER de 19 ani, D. GIUNIET de 21 ani,     B. MARCELA de 21 ani şi C. MARIANA de 30 ani, din municipiul Constanţa, au pătruns printr-o spartură a gardului în incinta portuară, s-au deplasat în zona de depozitare a fierului vechi, de unde au început să încarce  în saci de rafie diferite piese metalice. S-au apucat  să transporte sacii în exteriorul zonei portuare, moment în care au fost interceptaţi de către echipajul de jandarmi. Când au fost prinşi, aceştia aveau asupra lor cantitatea de 200 de kg de fier vechi.
 Cantitatea de 200 kg fier vechi a fost predată unui centru de colectare şi valorificare a deşeurilor metalice.
În cauză, au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea continuării cercetărilor.
 
       2. Marţi, 16 februarie a.c., în jurul orei 14.30, echipajul de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” Constanţa, aflat în serviciul de patrulare în zona gară C.F.R. Constanţa, a depistat un minor dispărută de la domiciliu.


     Minorul B. FLORIN-DĂNUŢ a fost observat în zonă în timp ca consuma băuturi alcoolice, iar la cererea patrulei de a se legitima, acesta nu a putut  prezenta nici un act care să-i ateste identitatea. Ca urmare s-a trecut la verificarea în baza de date  fiind constatată   existenţa menţiunii ,,urmărit general,,
    Minorul a fost condus la sediul Poliţiei.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Locotenent CODRIN POPOIU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii