Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ Gruparea de Jandarmi Mobila Tomis - 04.03.2011

ro

04 Mar, 2011 14:53 1035 Marime text

      ORDINE PUBLICĂ

            În perioada 25 februarie – 04 martie a.c., efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” au participat la diferite misiuni, destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice  precum şi combaterea faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional, în mod independent, cât şi în cooperare cu Poliţia.
           Dintre acestea cele mai importante fiind:
· acţiuni punctuale în zonele cu risc criminogen ridicat pentru combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională;
· punerea în executare a nouă mandate de aducere;
· acţiuni în colaborare cu lucrătorii R.A.T.C.;
· acţiuni zilnice privind combaterea comerţului ilicit cu ţigări, alcool şi produse petroliere;
· misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional împreună cu lucrători din cadrul secţiilor de Poliţie din Constanţa;
· acţiuni în colaborare cu inspectori din cadrul A.N.P.A.;
· o acţiune în colaboare cu Societatea Naţională de Cruce Roşie-filiala Constanţa.

      Cu ocazia desfăşurării acestor misiuni s-au  aplicat 68 sancţiuni contravenţionale din care 17 avertismente scrise şi 51 amenzi, în valoare totală de 15.100 lei.
      Contravenţiile constatate se referă în general la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, tulburarea liniştii publice şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate.

Distrugerea unui autovehicul

          Joi, 03 martie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj mixt format dintr-un jandarm din cadrul Grupării Mobile ,,Tomis” şi un agent de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie,  a depistat o persoană ce a distrus un autovehicul.          
 R. SEDAN de 38 ani, din Constanţa, se face vinovat de comiterea infracţiunii de distrugere, constând în aceea că la data şi ora menţionate, fiind în stare de ebrietate, a spart, cu ajutorul unei butelii metalice, luneta şi un geam lateral al autoturismului Dacia 1310 care se afla parcat în mun. Constanţa, pe str. Ion Corvin la nr. 45.
       Persoana  în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde i s-au întocmit actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE

           Lt.  CODRIN POPOIU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii