Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - Gruparea de Jandarmi Mobila Tomis

ro

17 Mar, 2011 16:29 1263 Marime text
Joi, 17.03.2011, ora 19.00, 250 de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi ai Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis" participă pe faleza de la Cazino la acţiunea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, filiala Constanţa, pentru comemorarea victimelor catastrofei din Japonia.

Jandarmii constănţeni se alătură astfel, într-un gest de solidaritate, cetăţenilor care vor fi prezenţi pentru a-şi exprima sprijinul moral faţă de naţiunea japoneză, greu încercată.

„Suferinţa este uneori o povară prea grea pentru un popor. Un simplu gest simbolic prin care te alături celor care trec prin clipe grele te apropie, îţi arată în primul rând ţie adevărata preţuire pentru viaţa semenilor tăi şi sprijiinul necondiţionat în momente grele, în care natura încearcă destinul oamenilor", declară conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi conducerea Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis".

Alături de ceilalţi participanţi la evenimentul solemn, cei 250 de jandarmi se vor prinde în lanţul uman, vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere. Militarii vor lua parte apoi la marşul organizat pe faleza de la Cazino, spre portul turistic Tomis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii