Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detinere fara drept de arma neletala

ro

26 Jul, 2010 16:14 816 Marime text

BULETIN INFORMATIV
Constanţa, 25.07.2010
 
Deţinere fără drept de armă neletală

     Duminică, 25 iulie a.c., în jurul orei 07.40, un echipaj auto din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS”, aflat în serviciul de patrulare în staţiunea Costineşti a fost anunţată de către dispecerat că s-a primit un apel conform căruia în incinta unui agent economic fusese observat un cetăţean ce avea o arma la el.
          Deplasîndu-se la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu administratorul locaţiei, care împreună cu unul dintre agenţii de pază au declarat că în parcare şi-a facut apariţia o persoană ce nu era cazată în respectiva locaţie şi în porbagajul căreia au văzut o armă.
Jandarmii l-au identificat pe cel reclamat ca fiind  P. VALI LAURENȚIU de 29 de ani din Călăraşi. Acesta a declarat că arma aparţine unchiului său şi a fost uitată de acesta în maşină.
  În cauză, au fost întocmite actele premergătoare necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia în vederea continuării cercetărilor


OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE

 Lt.  CODRIN POPOIU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii