Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masuri de ordine pe durata minivacantei de 1 Mai

ro

28 Apr, 2010 16:37 1021 Marime text

Măsuri de ordine pe durata minivacanţei de 1 Mai

În perioada 30 aprilie-02 mai, a.c., peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la o serie de manifestări cultural-sportive (spectacole, competiţii etc.), iar alţi militari vor patrula în echipe mixte cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice în localităţile Năvodari, Constanţa, Eforie, Techirghiol, Medgidia, Cernavodă şi Hârşova. În, plus, la nivelul inspectoratului s-au organizat echipe de intervenţie, pregătite în orice moment să răspundă eventualelor solicitări.

Vineri, 30 aprilie, alţi jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la Eforie, unde este programată întâlnirea de fotbal dintre C.S. Eforie şi Viitorul Constanţa.

 Sâmbătă, 01 mai, sunt organizate două spectacole în staţiunea Mamaia, şi serbări câmpeneşti la Valu lui Traian şi Năvodari. Având în vedere aceste manifestări publice (implicând, conform organizatorilor, prezenţa a aproximativ 8.000 de persoane), pentru buna desfăşurare a evenimentelor recomandăm publicului spectator să ţină cont de indicaţiile organizatorilor de evenimente şi de cele ale forţelor de ordine.

 Duminică, 02 mai, jandarmii vor fi prezenţi în zonele de responsabilitate desemnate, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, în locuri în care se produc aglomerări de persoane.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii