Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordine publica pe litoral

ro

30 Jul, 2010 16:08 829 Marime text

BULETIN INFORMATIV 
Nr.40
Constanţa, 30.07.2010
      
      Ordine publică pe litoral

      În perioada 26 iulie –30 iulie a.c., efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice în cooperare cu Poliţia, pe litoral, au aplicat 61 sancţiuni contravenţionale, din care 27 avertismente scrise şi 34 amenzi, în valoare totală de 21.350 lei.
      A fost constatată 3 infracţiune, cu 6 autori, 22 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru stabilirea identităţii sau verificări.
      Contravenţiile constatate se referă în general la tulburarea liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate, comerţul ambulant pe plajă sau în zona plajei, fără respectarea prevederilor legale, etc..
            În perioada 30 iulie – 2 august a.c., aproximativ 500 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „TOMIS” vor asigura menţinerea ordinii şi siguranţei publice în cooperare cu Poliţia, în zona turistică Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti şi Neptun.
 În perioada 30 iulie-1 august aproximativ 50 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică cu ocazia desfăşurării evenimentului ,,ZILELE ORAŞULUI NĂVODARI” .
             Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” a amplasat două puncte de consiliere şi primire sesizări în Mamaia (zona Riviera) şi Costineşti (zona 10 Steaguri)
    
             Accesând site-ul www.infolitoral.mai.gov.ro puteţi afla mai multe informaţii pentru o vacanţă sigură.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Lt.  CODRIN POPOIU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii