Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal aplanat de jandarmi in statiunea Mamaia

ro

22 Jun, 2009 16:21 813 Marime text

BULETIN INFORMATIV
Constanţa, 22.06.2009
 
Scandal aplanat de jandarmi în staţiunea Mamaia

      Sâmbătă, 20 iunie a.c., în jurul orei 7.30, o echipă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Grupării de jandarmi Mobile, aflată în serviciul de patrulare în zona debarcader CASINO din staţiunea Mamaia, a intervenit pentru aplanarea unui conflict în care erau implicaţi trei bărbaţi.
      Jandarmii i-au observat pe cei trei bărbaţi care se îmbrânceau şi se loveau reciproc şi au intervenit pentru a-i despărţi dar aceştia şi-au continuat atitudinea violentă. În aceste condiţii, a fost solicitat sprijinul unui echipaj auto mixt (poliţist-jandarm), cu ajutorul căruia, cei trei “combatanţi” au fost conduşi la sediul Poliţiei Mamaia, pentru identificare şi aplicarea măsurilor legale.
      Cu prilejul controlului corporal sumar, asupra unuia dintre ei, CĂTĂLIN I. de 23 ani, din judeţul Constanţa, a fost găsit un cuţit cu lama de 10 cm si mâner metalic tip fluture, cel în cauză fiind cercetat de lucrătorii Poliţiei Mamaia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al cuţitului, conform art.1, pct.1 din Legea 61/1991 modificată.
      Ceilalţi doi, ANDREI M. de 22 ani şi ALEXANDRU T. de 20 ani, din Constanţa, au fost sancţionaţi contravenţional cu 500 lei fiecare.

Furau din corturi la Vama Veche

      Luni, 22 iunie a.c., orele 5.30, un barbat de 41 ani şi o femeie de 22 ani din Constanţa au fost surprinşi de o echipă mixtă (poliţist-jandarm) aflată în serviciul de patrulare în localitatea Vama Veche, în timp ce sustrăgeau diferite bunuri şi valori din corturile amplasate pe plaja din localitate.
      Asupra celor doi, într-un rucsac, au fost găsite mai multe bunuri (telefoane mobile, portofele, etc.) care nu le aparţineau şi a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
      Cei doi, FLORIN D. şi GEORGIANA A., au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde, pe numele lor s-au întocmit actele procedurale necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei Limanu.
           
OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE

Lt.col.
              SORIN MUSTĂŢEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii