Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmarit general, depistat de jandarmi in gara C.F.R. Constanta - Sambata, 13 Februarie 2010

ro

13 Feb, 2010 20:02 999 Marime text
Vineri, 12 februarie a.c., în jurul orei 9.30, echipajul de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" Constanţa, aflat în serviciul de patrulare în zona gară C.F.R. Constanţa, a depistat o minora dispărută de la domiciliu.
Minora D. DORINA a fost observată în zona sus amintită, iar la cererea patrulei de a da relaţii cu privire la identitatea sa dar şi a prezenţei sale în gară, a declarat că aşteptă trenul spre Bucureşti , nu are nici bani şi nici bilet şi că trebuie sa vină cineva să o ajute.
Procedându-se la verificarea acesteia în baza de date s-a constatat existenţa menţiunii ,,urmărit general,,
Minora a fost condusă la sediul Poliţiei.

2 Tulburarea ordinii şi liniştii publice

Vineri, 12 februarie a.c., în jurul orei 20.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" Constanţa, aflată în serviciul de patrulare pe raza secţie 4 Poliţie a intervenit pe str. ENĂCHIŢĂ VĂCĂRESCU din localitate pentru a calma o persoană care tulbura ordinea şi linistea publică.
La vederea patrulei de jandarmi G. ENE-EMILIAN a devenit recalcitrant, necooperant, violent verbal şi a recurs la împingerea şi ameninţarea patrulei, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul secţiei 4 Poliţie unde i s-au intocmit actele de constatare.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii