Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de presă ale premierului Victor Ponta

ro

18 Jun, 2012 23:29 904 Marime text

Primul-ministru Victor Ponta se află într-o vizită oficială de o zi în Republica Austria, unde va avea întrevederi cu preşedintele Federal al Republicii Austria, Heinz Fischer, cu cancelarul Federal, Werner Faymann, cu preşedintele Consiliului Naţional al Republicii Austria, Barbara Prammer, precum şi cu alţi oficiali şi reprezentanţi ai mediului de afaceri austriac.

Delegatia oficială se va întoarce în ţară la orele 23:00. La sosire, Primul-ministru va susţine, în Salonul Oficial - Corp C al Aeroportului „Henri Coandă", o declaraţie de presă referitoare la rezultatele discuţiilor avute la Viena.

Pentru a avea acces, începand cu orele 22:00, la Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă" din Bucureşti, jurnaliştii sunt rugaţi să trimită o cerere de acreditare până cel târziu la orele 14:00 către adresa catalin.cindea@gov.ro. Cererea trebuie să conţină numărul de înmatriculare al autovehiculului, numele şi datele de identificare ale jurnaliştilor pentru care se doreşte accesul.

Notă: Din motive de securitate, nicio cerere de acreditare trimisă după ora 14:00 nu va putea fi luată în considerare.

Biroul de presă al Guvernului va pune la dispoziţia mass-media imagini şi capturi video de la toate întrevederile oficiale.

Biroul de Presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii