Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În numele Guvernului României Primul-ministru Victor Ponta transmite un mesaj de solidaritate cu familiile celor 191 de victime ale atentatelor islamiste de la Madrid

ro

11 Mar, 2014 11:43 881 Marime text
11.03.2014
 

COMUNICAT DE PRESĂ

În numele Guvernului României, primul-ministru Victor Ponta transmite un mesaj de solidaritate cu familiile celor 191 de victime ale atentatelor islamiste de la Madrid, dintre care 15 cetăţeni români.
„Se împlinesc astăzi 10 ani de la acel masacru revoltător al unor oameni nevinovaţi, oameni care începeau o nouă zi de muncă, care îşi vedeau liniştit de viaţa lor. Sper să ajungem să trăim într-o lume, într-o Europă, în care asemenea manifestări sângeroase şi nedrepte să nu mai producă victime nevinovate, în care revendicările unor grupări să-şi propună să genereze înţelegere şi sprijin din partea opiniei publice şi nu teamă, revoltă şi durere. Doresc să transmit expresia compasiunii mele familiilor victimelor acelor triste evenimente, în special familiilor cetăţenilor români care şi-au pierdut atunci viaţa sau au fost răniţi grav, asigurându-i totodată că Guvernul României face tot ceea ce depinde de el pentru ca asemenea tragedii să nu se mai repete!”, a declarat primul-ministru Victor Ponta.




Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii