Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul-ministru Victor Ponta i-a felicitat pe halterofilii Roxana Cocoş şi Răzvan Martin pentru medaliile obţinute la JO 2012

ro

02 Aug, 2012 22:37 781 Marime text

Primul-ministru Victor Ponta i-a felicitat pe Roxana Cocoş, vicecampioană olimpică a concursului de haltere, şi pe Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Londra, pentru performanţele atinse la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice.

„Roxana Cocoş a reuşit să ridice în propriile mâini una din cele mai mari greutăţi pe care ţi le poate oferi viaţa de sportiv: ocazia de a intra în istoria sportului românesc ca prima helterofilă română medaliată la Jocurile Olimpice. Roxana a reuşit această performanţă, iar noi toţi, românii care suntem cu sufletul alături de sportivii noştri la Londra, suntem extrem de bucuroşi şi mândri de performanţa ei. Argintul câştigat de ea la Londra este, din acest punct de vedere, cea mai grea şi importantă recunoaştere oferită vreodată unei sportive care practică acest sport în România.

La fel de importantă este şi performanţa obţinută de Răzvan Martin, prin forţa pusă de acesta în bronzul câştigat la Londra. Zecile şi sutele de tone ridicate în timpul pregătirilor pentru această competiţie au fost încununate de medalia câştigată de Răzvan la această ediţie a Jocurilor Olimpice.

Îi felicit pe cei doi halterofili pentru performanţele avute, fiind convins că fiecare medalie câştigată la Jocurile Olimpice echivalează cu cea mai mare greutate din palmaresul unui sportiv profesionist. Faptul că halterofilii noştri aduc în ţară două noi medalii nu face decât să mă bucure şi să îmi reconfirme că sportul românesc are nevoie de sprijin din partea Guvernului României. Doar prin implicarea activă a autorităţilor, care să le asigure buna pregătire şi recunoaşterea necesară, sportivii noştri vor reuşi să reconfirme aceste succese şi pe viitor", a declarat primul-ministru Victor Ponta.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii