Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axo Gaz Invest SRL a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

ro

23 Feb, 2022 00:00 2377 Marime text

 
  • Axo Gaz Invest SRL (fondată în 2020) se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice și îl are ca asociat unic pe Daniel Neagu.
 
Societatea comercială Axo Gaz Invest SRL, cu sediul în Constanța, a intrat în insolvență! Decizia a fost luată azi de Tribunalul Constanța, în dosarul 953/118/2022.  
 
Instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de Administrator Judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul de insolvență Dobrogea Insolvency I.P.U.R.L.
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de către debitoare și, pe cale de consecință: În temeiul art.66 coroborat cu art.71 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitoarei. Desemnează, în mod provizoriu, în calitate de Administrator Judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul de insolvență Dobrogea Insolvency I.P.U.R.L. Fixează termen de judecată pentru examinarea stadiului procedurii pentru data de 16.05.2022 ora 1100. Executorie. Numai cu drept de apel, în termen de 7 zile de la comunicare, în condițiile speciale și derogatorii prescrise de dispozițiunile art.42 alin.1 teza I din Legea nr.85/2014. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii, și se dezleagă de Curtea de Apel Constanța, în circumstanțele prevăzute de dispozițiile art.43 din Legea nr.85/2014. Soluţionată în cameră de consiliu şi pronunţată astăzi, 22.02.2022, în condiţiile art.396 alin.1 şi alin.2 C.proc.civ.rep..

 
Potrivit Confidas.ro, Axo Gaz Invest SRL (fondată în 2020) se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice și îl are ca asociat unic pe Daniel Neagu.
 
Acesta mai apare în Dnc Axo Style SRL, Axo Pro Welding SRL, Lavy Style Invest SRL și în Delta Club Land SRL.
 
Informații complete și actualizate despre procesele de insolvență și de faliment din Constanța, puteți citi accesând categoria „Insolvențe firme“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Planuri pentru sezonul estival 2022
Xenoti SRL, firma care deține Hotelul Flora, din Mamaia, afectată de Coronavirus (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii