Cum piere în instanță CS Fotbal Club Farul Constanța! Procedura falimentului merge mai departe
Cum piere în instanță CS Fotbal Club Farul Constanța! Procedura falimentului merge mai departe
28 Mar, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
5156
Marime text
Magistrații Secției a II-a civile din Tribunalul Constanța au stabilit cel de al 62-lea termen de judecată în dosarul privind falimentul echipei de fotbal Farul Constanța! Cauza se va afla din nou în atenția magistraților pe data de 18 mai.
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul (6194/118/2010) se află pe rolul Tribunalului Constanța din data de 17 mai 2010.
Prin sentința civilă 4208 din data de 28 iunie 2010, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii insolvenței față de Clubul Sportiv FC Farul Constanța. Pe data de 12 octombrie 2015, Tribunalul Constanța a dispus începerea procedurii falimentului debitorului Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, hotărând dizolvarea societății debitoare și ridicarea dreptului de administrare al debitorului.
Reamintim că, în iulie 2001, Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța i s-a aprobat darea în folosință gratuită pe o perioadă de 49 de ani a unui imobil proprietate publică a statului aflat în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului.
Clubul Sportiv Fotbal Club „Farul“ Constanța a dobândit personalitate juridică, potrivit sentinței civile nr. 109/1993, pronunțată de Tribunalul Constanța, în dosarul nr. 3150/1993.
Statutul Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța a fost actualizat în baza hotărârii Adunării Generale din 17.07.2005, cu încheierea de autentificare nr. 981/28.10.2005, la BNP Nicolae Cautinuc din Constanța.
La 1 iulie 2009, prin protocolul încheiat între SC Maritima Sport SA și SC Platinium Andreea SRL, aprobat prin Hotărârea Adunării Generale nr. 2/06.07.2009 a membrilor fondatori ai Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, s-a schimbat membrul fondator majoritar numit prin statut, respectiv SC Platinium Andreea SRL, și s-a aprobat numirea lui Giani Laurențiu Nedelcu în funcția de președinte al Consiliului Director și a lui Mircea Crainiciuc în funcția de director executiv. 666 Conform HG nr. 666/12.07.2001, publicată în Monitorul Oficial nr. 423/30.07.2001, s-a aprobat darea în folosință gratuită pe o perioadă de 49 de ani Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța a unui imobil proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului.
Concret, în temeiul HG 666/12.07.2001, ministerul anterior precizat a transmis în folosința gratuită a Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, în baza protocolului nr. 2528/17.08.2001, imobilul ce constă în:
a) teren principal de fotbal - suprafață cu gazon = 7.591,84 mp
b) teren antrenament fotbal - suprafață cu gazon = 6.710,69 mp
c) teren antrenament fotbal - suprafață cu zgură = 6.018,21 mp
d) pavilion administrativ compus din: subsol (cinci vestiare juniori, două magazii pentru materiale și una pentru alimente, o spălătorie, un vestiar pentru îngrijitoare, cu grup sanitar) - parter (restaurant, bucătărie, două vestiare cu grupuri sanitare, saună, club analiză, două magazii și un atelier de reparații echipament sportiv, cabinet medical, birou plus trei camere, magazin de prezentare articole sportive), etajul I (sală de forță, saună, patru cabinete medicale cu două grupuri sanitare, două vestiare pentru juniori cu grupuri sanitare și dușuri, birou antrenor, sală de protocol, cu două vestiare pentru îngrijitoare, sală de conferințe, sală de mese pentru protocol cu grup sanitar, birou președinte cu secretariat, birou contabil-șef), etajul al II-lea (15 camere de cazare sportivi, cu grupuri sanitare și dușuri, trei magazii din care două arhivă de presă).
De asemenea, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța a mai primit tribune stadion principal cu următoarele spații sub tribune:
- tribuna A - latura de sud (patru ateliere de lucru cu grup sanitar, birou cu grup sanitar)
- latura de nord (două ateliere și un grup sanitar)
- tribuna B (cinci camere cu două holuri, trei încăperi cu grupuri sanitare, două magazii)
- tribuna peluză nord (magazie pe toată suprafața de sub peluză)
- tribuna oficială (subsol: magazii+casa liftului, demisol: două săli protocol cu două grupuri sanitare, terasă, două magazii, parter: trei camere protocol, cabină TV, încăperi pentru oficiali, stație de amplificare, grup sanitar)
- tribună stadion 2 antrenament
- nocturnă stadion (patru stâlpi de beton armat cu căi de acces și incinte la baza lor, instalație de iluminat cu tot echipamentul aferent de funcționare tablouri de distribuție a energiei electrice, traseu cabluri, corpuri de iluminat), centrală termică, tunel acces jucători, dar și alte suprafețe construite (puncte de transformare și spațiu comercial Club 96).
Așa cum arătam și mai sus, dosarul a primit cel de al 62-lea termen de judecată, 18 mai.
Citește și
Shapir Structures SRL a intrat în faliment. Procesul, amânat. Legături cu fosta conducere a Primăriei Constanța
Ferma Salcia SA, care a aparținut fiului lui Liviu Dragnea, a intrat în insolvență! (document)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii