Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a intrat în faliment Clubul Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavodă!

ro

03 Jan, 2023 14:00 2781 Marime text


Tribunalul Constanța a stabilit noul termen în dosarul privind falimentul Clubului Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă, în prezent Club Sportiv Axiopolis Cernavodă.
 
Cauza se va afla din nou în atenția magistraților la data de 28 februarie 2023.
 
În Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a fost publicat sentinţa de deschidere a procedurii falimentului în formă generală.
 
Potrivit BPI nr. 19167/24.11.2022, prin sentința civilă nr. 583/27.04.2021 pronunțată de Tribunalul Constanța – prin judecătorul sindic, s-a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței debitoarei Clubul Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavodă”.
 
De asemenea, având în vedere că în termenul de 30 de zile de la data publicării tabelului definitiv al creanțelor prevăzut de art. 132 din Legea 85/2014 niciunul dintre subiectele de drept îndreptățite nu a propus un plan de reorganizare, judecătorulsindic constată că sunt îndeplinite condițiile intrării în faliment
 
Pentru aceste motive, în numele legii, tribunalul a dispus intrarea în procedura generală a falimentului a debitoarei Clubul Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavodă”, cu sediul în Cernavodă.
 
Totodată, instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvență CII Grecu Nicola, cu sediul în Constanța.
 
„Dispune dizolvarea debitoarei și ridicarea dreptului său de administrare constând în dreptul de a-și conduce activitatea, de a-și administra bunurile din avere și de a dispune de acestea. Dispune predarea de către debitoare către lichidator, în termen de 10 zile de la pronunțarea prezentei, a gestiunii averii împreună cu lista actelor și operațiunilor efectuate după deschiderea procedurii“, se mai arată în decizia magistraților.
 
Tribunalul a fixat termenul limită pentru verificarea creanțelor născute după data deschiderii procedurii, întocmirea și publicarea tabelului suplimentar al acestora, la data de 23.01.2023.
 
„Fixează termenul limită pentru întocmirea tabelului definitiv consolidat al creanțelor la 23.02.2023. Fixează termen de judecată la data de 28.02.2023“, potrivit tribunalului.
 
Judecător-sindic este Daniela Călin, de la Tribunalul Constanța.
 
Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă se numește acum Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, iar potrivit axiopolis.ro, noua entitate are în componență nouă secții sportive, respectiv: atletism, baschet, box, fotbal, handbal, înot, kempo, teni și volei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Povestea oficială și mai puțin știută! Cum a intrat în insolvență Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii