Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
01:08 23 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie importantă în dosarul de faliment al Mediconst SRL, firmă controlată de medicul Aurelian Ivaşcu (DOCUMENT)

ro

12 Apr, 2022 11:16 1884 Marime text
 Medic. Foto: ZIUA de Constanța
•             Onorariul lichidatorului judiciar Kronos Insolv SPRL a fost votat de creditorii care dețin un procent de 77,107 % din totalul creanțelor înregistrate în tabel preliminar al Mediconst SRL
•             Societatea comercială Mediconst SRL, controlată de medicul Aurelian Ivaşcu, a intrat în faliment.
 
În luna februarie 2022 a fost publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență decizia instanței prin care s-a dispus începerea procedurii falimentului împotriva societății comerciale Mediconst SRL, controlată de medicul Aurelian Ivaşcu.

De asemenea, prin Raportul depus la Tribunalul Constanța la data de 07 ianuarie 2022, administratorul judiciar a învederat că societatea debitoare Mediconst SRL are o datorie curentă și față de ANAF, în valoare de 18.516 de lei, apreciind întemeiată cererea de trecere la faliment.

În Buletinul Procedurilor de Insolvență din data de 4 aprilie 2022 a fost publicată decizia prin care a fost confirmat onorariul lichidatorului judiciar Kronos Insolv SPRL în suma de retribuție de 5.000 lei, exclusiv TVA – onorariu fix și 10 % din fondurile obținute, exclusiv TVA prin valorificarea bunurilor din averea debitorului și recuperarea de creanțe

Potrivit BPI 5932 din 4.04.2022 a fost confirmat lichidatorul judiciar numit provizoriu de judecătorul sindic și s-a stabilit onorariului acestuia.

La ședința Adunării creditorilor Mediconst SRL au transmis punct de vedere în scris trei creditori, respectiv: Tehnic Citimed SRL, C.C.A. și Meditech Services SRL care dețin 77,107 % din totalul creanțelor admise în tabelul preliminar al creanțelor Mediconst SRL.

„Prin informarea publicată în convocatorul nr. 54 din 16.03.2022, s-a propus confirmarea în calitate de lichidator judiciar provizoriu a practicianului Kronos Insolv SPRL care a fost și administratorul judiciar al debitorului, și totodată, confirmarea retribuției sale astfel cum a fost stabilită prin sentința mai sus menționată, respectiv 5.000 lei exclusiv TVA – onorariu fix și 10 % din fondurile obținute, exclusiv TVA prin valorificarea bunurilor din averea debitorului. (…) Onorariul lichidatorului judiciar Kronos Insolv SPRL a fost votat de creditorii care dețin un procent de 77,107 % din totalul creanțelor înregistrate în tabel preliminar al Mediconst SRL“ – se arată în BPI 5932 din 4.04.2022.

De asemenea, în dosarul 7489/118/2018*, deschis pentru faliment și aflat pe rolul Tribunalului Constanța a fost stabilit un nou termen pentru data de 7 septembrie 2022.

La ultimul termen, din data de 6 aprilie 2022 instanța a decis amânarea  cauzei.


Despre Mediconst 

Potrivit datelor furnizate de Confidas, interogat la data de 11 aprilie 2022, societatea Mediconst a fost înființată în anul 2005 și are sediul în municipiul Constanța pe strada Preda Buzescu.

Pentru anul 2020 societatea a raportat cifră de afaceri 0, profit net de -237.665 RON și 3 salariați.

Unic asociat este Aurelian Ivașcu, iar lichidator judiciar este Kronos Insolv IPURL.


Numele lui Aurelian Ivașcu mai apare menționat, conform confidas.ro, în următoarele firme:
•             Academica Medical Center SRL Constanța Asociat ( 25% ) Radiata
•             General Medical SRL Constanța Asociat ( 25% )   Radiata
•             Mediconst Imagistic SRL                Constanța Asociat ( 5% ) Funcţiune        
•             Pain Prod SRL Constanța Asociat ( 37% ) Radiata
•             Siminternational SRL Constanța Asociat, Administrator ( 33% ) Radiata

Societatea MEDICONST SRL nu a încheiat contracte de achiziții publice.

De asemenea, Mediconst are două puncte de lucru, ambele pe strada Flămânda din municipiul Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii