Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvențe Constanța Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența Cromandra Consulting SRL!

ro

23 Apr, 2024 10:28 810 Marime text
 
 
  • Cererea Finanţelor Publice Constanţa a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa – dosar  2839/118/2024, cu obiect deschiderea procedurii la cererea creditorului
 
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa solicită intrarea în insolvență a societății comerciale Cromandra Consulting SRL.
 
Cererea Finanţelor Publice Constanţa a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa – dosar  2839/118/2024, cu obiect deschiderea procedurii la cererea creditorului, cauză în care Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa are calitatea de creditor, iar SC Cromandra Consulting SRL este debitor.
 
Până în prezent nu a fost stabilit primul termen în dosar.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 23 aprilie 2024, SC Cromandra Consulting SRL are sediul pe strada Eroilor, din Valea Dacilor, județ Constanța, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Răileanu Andreea Maria, asociat și administrator. Termene.ro mai arată că Raileanu Andreea-Maria mai apare în Pronorth Consulting SRL și în Ara Structuri SRL.
 
Pentru anul 2022, Cromandra Consulting SRL a declarat, pentru 2022, cu 18 ani, o cifră de afaceri netă de 2.557.388 de lei și un profit net de 1.264.421 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
One Star Security SRL, din Constanţa, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii