Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvențe Constanța Societatea Izolatex SRL, din Constanța, cere să intre în insolvență!

ro

17 May, 2024 14:34 1070 Marime text
 
 
  • Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 17 mai 2024, SC Izolatex SRL se ocupă de „alte lucrări de instalații pentru construcții“, are sediul în Constanța, iar ca asociat unic și administrator apare Pânzaru Constantin.
Societatea Izolatex SRL, cu sediul în Constanța, ar putea intra în insolvență! În acest sens, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul 3380/118/2024, cauză cu obiect „deschiderea procedurii la cererea debitorului“, în care Izolatex SRL are calitatea de debitor.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 20.05.2024.  
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 17 mai 2024, SC Izolatex SRL se ocupă de „alte lucrări de instalații pentru construcții“, are sediul în Constanța, iar ca asociat unic și administrator apare Pânzaru Constantin.
 
Conform Termene.ro, Panzaru Constantin mai apare în Izolatex Construct SRL și în Pânzaru Constantin Intreprindere Individuală, din Constanța.
 
Pentru anul 2014, SC Izolatex SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 19.112 lei, iar pentru 2021 pierderea netă declarată a fost de 3.455 de lei.
 
Despre Izolatex Construct SRL
 
Potrivit Termene.ro, Izolatex Construct SRL se ocupă de „alte lucrări de instalații pentru construcții, are sediul în Constanța, și îi are ca asociați pe Panzaru Constantin, cu 99 %, din Constanța, și de Panzaru Aurica, cu 1 %, tot din Constanța.
 
Panzaru Constantin apare ca administrator al SC Izolatex Construct SRL.    
 
Pentru anul 2023, Izolatex Construct SRL (cu 6 angajați) a declarat o cifră de afaceri netă de 3.282.012 de lei și un profit net de 272.822 de lei.
 
Conform Termene.ro, Izolatex Construct SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Liceul Tehnologic Tomis, Spitalul Municipal Medgidia, comuna Agigea (Consiliul Local Agigea), Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Marină Grigore Antipa, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Universitatea Maritimă din Constanța dar și Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cumpărări directe Constanța
Izolatex Construct SRL va executa lucrări de reparații la arhiva spitalului din Medgidia (DOCUMENT)

 
Balkan Marine Bunker Assets SRL, din Constanța, controlată de o companie Rusia, a intrat în faliment!
 
Este oficial!
Asociația Handbal Club Dobrogea Sud Constanța a intrat în insolvență! Câți bani a primit în ultimii ani de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii