Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
02:08 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numărul creditorilor a ajuns la 34 Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

ro

04 Feb, 2024 17:00 11516 Marime text
 
 
  • Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut și gazelor naturale, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.
  • Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin, ocupant al locului 31 în topul Capital, cu o avere estimată la 220-280 milioane de euro, cu afaceri în exploatarea de petrol.
  • Comănescu Gabriel Valentin este proprietarul Grup Servicii Petroliere (GSP Offshore), urmând să fie și parte din proiectul BLOW (Black Sea Floating Offshore Wind), finanțat de UE, prin care o companie franceză va dezvolta prima turbină eoliană plutitoare din Marea Neagră, care va fi produsă de GSP.
 
Tribunalul Constanța a fixat un nou termen - al doilea - în dosarul în care se solicită insolvența GSP Offshore SRL! Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 27 februarie 2024, pentru a se încerca solutionarea pe cale amiabilă.
 
Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța la data de 18 decembrie 2023.

Conform portalului instanțelor de judecată, pe lista creditorilor se află Sindicatul Național Petrom Filiala SIPM Constanța, V & V Maritime SRL, Marine & Offshore Consultans Limited cu sed.ales la av.Vulpoiu Gheorghe, Nord Marine SRL, Deep Water Technology SRL, Metropolitan SRL, dar și mai multe persoane fizice, respectiv: David Marius Daniel, Răduţ Marian, Barbu Jean, Badea Andrei Ionuţ, Creangă Mihai, Lupu Nicolae, Stanciu Madalin – Costel, Burlacu Costel, Baboi Adrian Gabriel, Tudorache Ionuţ Cristin, Dirilie Ionuţ, Staneata Dumitru, Mototolea Dumitru Daniel, Presura Remus, Slujitoru Longin Marius, Lupu Neculai, Carp Cristian - Nicolae, Caliu Aidemir Hacan, Dinu Marian, Ilie Romeo, Gearîp Romulus Alexandru, Ene Ştefan Nicolae, Olaru Claudiu, Popa Liviu Lucian, Olariu Gabriel-Hrant, Hariton Cătălin, Nicolaescu Angela și Duca Ştefan Călin.
 
Potrivit surselor noastre, cazul se află în atenția completului prezidat de magistratului Aniela Staicu.

Despre GSP Offshore SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma Termene.ro, societatea GSP Offshore SRL, cu sediul în Ilfov, a fost înființată în anul 2016.
 
Firma se ocupă cu activități de servicii anexe extractiei petrolului brut și gazelor naturale.

 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 697.965.053 lei, profit de 16.433.406 lei și 632 angajați.
 
Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut și gazelor naturale, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.
 
Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin, ocupant al locului 31 în topul Capital, cu o avere estimată la 220-280 milioane de euro, cu afaceri în exploatarea de petrol.
 
Comănescu Gabriel Valentin este proprietarul Grup Servicii Petroliere (GSP Offshore), urmând să fie și parte din proiectul BLOW (Black Sea Floating Offshore Wind), finanțat de UE, prin care o companie franceză va dezvolta prima turbină eoliană plutitoare din Marea Neagră, care va fi produsă de GSP.
 

Comănescu Gabriel Valentin apare în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Industria Mundum SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, GSP Downstream SRL, HR Expert-Support Solutions SRL, Corona Crewing SRL, Euro Shipping Logistic SRL, GSP Offshore SRL dar și în UGM Energy Trading SRL, aflată în faliment.
 
În trecut, Comănescu Gabriel Valentin a figurat în Emicom International SRL, Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL și în R.P.T.Grup SRL, radiate.
 
GSP Holding SA apare în Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL
 
Despre V&V Maritime SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC V&V Maritime SRL se ocupă de activități de testare și analize tehnice, are sediul în Cumpăna, și este controlată de Trușcă Mihai Cătălin, asociat unic și administrator.
 
Trușcă Mihai Cătălin mai apare în Vandor Industry SRL
 
Pentru anul 2022, SC V&V Maritime SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 4.250.859 de lei și un profit net de 843.536 de lei. 
 
SC V&V Maritime SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se numără: Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Baza de Reparații Nave Brăila, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa, Garda de Coastă, Drumuri Județene Constanța SA, Compania Naționala Aeroporturi București SA, Penitenciarul Tulcea, Municipiul Mangalia și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
Despre Metropolitan SRL
 
Metropolitan SRL este controlată de Gelil Eserghep, președintele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România, (UDTTMR), are sediul social pe strada Delfinului, Ovidiu, județ Constanța, și este administrată de Ali Erdogan Elvis.
 
Cei doi mai apar în G.G.G. Auto Total SRL, din Constanța.
 
Cu mai multe contracte publice, Metropolitan a declarat pentru anul 2022, o cifra de afaceri netă de 29.714.217 și un profit net de 1.327.060.
 
Despre Nord Marine SRL
 
Potrivit termene.ro, Nord Marine SRL a fost înființată la data de 26 martie 2004. Firma are sediul în mun. Constanța, strada Mihai Viteazu, județul Constanța.   
 
Nord Marine SRL are ca obiect de activitate activități de servicii anexe transportului pe apă. 
 
Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 2.082.981 lei, un profit de 10.669 lei la un număr de 10 angajați.
 
Asociați sunt Kaikamdjozov Emil Dimitrov din Bulgaria, Lale Marinescu din Constanța, Bon Marine Union LTD, din Bulgaria.  
 
Administrator este Marinescu Laurențiu Alin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Nava GSP King, sub pavilion Panama, reținută de Tribunalul Constanța în Portul Midia! (DOCUMENT)

 
Cine sunt cei mai bogați oameni de afaceri din Constanța? Iată topul
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii