Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța amână pentru luna octombrie 2024 falimentul Callatis Therm SA, din Mangalia!

ro

21 Jul, 2024 17:00 112 Marime text
 

 
  • Inițial, în luna mai 2023, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva Callatis Therm SA! Decizia a fost luată la solicitarea avocatului Ionel Spătaru, fostul director al Oficiului pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța.

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fixat un nou termen în dosarul privind falimentul companiei Callatis Therm SA, firma care producea și furniza căldura în Mangalia!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 16 octombrie 2024, pentru continuarea procedurii.

Înc auză, lichidator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul în insolvenţă MPM Insolvency IPURL, cu sediul în Constanţa.
 
Amintim că, în luna mai 2023, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva Callatis Therm SA!
 
Decizia a fost luată la solicitarea avocatului Ionel Spătaru, fostul director al Oficiului pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, SC Callatis Therm SA are sediul în Mangalia, pe strada Vasile Pârvan, a fost fondată în 2002 și se ocupă de furnizarea de abur şi aer condiţionat.
 
SC Callatis Therm SA este controlată de C&C Wealth Management SRL, 66,66 %, Intertherm SRL, cu 21,11 %, și Consiliul Local al Municipiului Mangalia, cu 12,22 %, potrivit Termene.ro.
 
Pentru anul 2023, cu un salariat, firma a declarat o pierdere netă de 5.191.001 lei.
 
Despre C&C Wealth Management și Intertherm SRL
 
C&C Wealth Management SRL se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management și este controlată de asociații Simion Nikitas-Adrian și de Zaganeanu Mircea.
 
Ca administratori apar Simion Laura-Elena și Zaganeanu Marius.
 
Intertherm SRL se ocupă de captarea, tratarea și distributia apei, are sediul în Constanța și este controlată de Zaganeanu Mircea, asociat unic și administrator.
 
Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Curtea de Apel a decis!
Mandat de arestare preventivă de 30 de zile pentru Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia SA (MINUTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii