Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Tulcea a confirmat planul de reorganizare al SC Alcovin SRL! Firma deține celebra Cramă Măcin, furnizor al Casei Regale a României!

ro

25 Jun, 2024 13:48 5032 Marime text


Insolvența societății comerciale Alcovin SRL, din Tulcea, ce deține celebra Cramă Măcin, furnizor al Casei Regale a României, merge mai departe în instanță! 

Conform portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Tulcea a confirmat planul de reorganizare al debitoarei SC Alcovin SRL, propus de administratorul judiciar Continvest Insolvenţă S.P.R.L. şi administratorul special Lukomski Ihar. 

În continuare, instanța din Tulcea a acordat termen la data de 25 octombrie 2024.  

Judecător sindic este, potrivit datelor noastre, Răzvan Arcadiu Vitoș, de la Tribunalul Tulcea.  

Potrivit Termene.ro, Alcovin SRL se ocupă de fabricarea vinurilor din struguri, are sediul social pe strada Viticultori, din Măcin, județ Tulcea, asociații fiind Lukomski Sergey, cu 50%, Belarus, Cozma Serghei, cu 20%, din Tulcea, Lukomski Ihar, tot cu 20%, din Belarus, și Pavel Valentin, cu 10%, din Constanța.
 
Ca administrator apare Lukomski Ihar.

Cozma Serghei mai apare în Solekofotex SRL Tulcea, Terra Hercinica SRL Tulcea, Bioil Grup SRL Brăila, Vinuri de Macin SRL și în  Spicoza SRL.
 
Lukomski Ihar apare în Solekofotex SRL Tulcea, Terra Hercinica SRL Tulcea, Vinuri de Macin SRL Tulcea și în Spicoza SRL.
 
Lukomski Sergey apare în Solekofotex SRL Tulcea, Terra Hercinica SRL Tulcea și în Spicoza SRL.
 
Pentru anul 2023, Alcovin SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 4.932.421 de lei și o pierdere netă de 4.240.286 de lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Este oficial!
Șantierul Mangalia intră în insolvență! (MINUTĂ)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii