Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 14.12.2008

ro

14 Dec, 2008 17:33 803 Marime text
BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

 

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 29 evenimente, din care 14 evenimente împotriva avutului privat, 4 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 11 evenimente de altă natură.

Furt din supermarket        

În ziua de 13.12.2008, în jurul orei 16:05, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de agenţii  de pază ai unui supermarket cu privire la faptul că au fost reţinuţi trei tineri care au sustras bunuri din incinta unei societăţi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului  unde au identificat pe O. ALEXANDRU, de 21 ani, pe R. MARIAN, de 21 ani şi pe P. FLORIN, de 21 ani, toţi din Constanţa, care au sustras din incinta magazinului, produse cosmetice în  valoare de 375 de lei.     

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii păgubite, iar suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Suspecţi de furt din locuinţă cercetaţi de poliţiştii din Independenţa

Poliţiştii din Independenţa cercetează în stare de libertate pe G. GHEORGHE, de 37 ani, din localitate şi pe S. ALEXANDRU, de 40 ani, din satul Pelinu, care în noaptea de 12/13.12.2008, au sustras din curtea lui V. ION, trei oi şi şapte găini iar din grădina lui A. MARIA, au sustras o prelată în valoare de 200 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar celor în cauză li s-au întocmit dosare penale.

Accident rutier grav

În ziua de 13.12.2008, în jurul orei 18.10, pe D.J.225, la km. 72+800m, între satul Dulgheru si comuna Saraiu, S. EUGEN, de 27 ani, din Gîrliciu, a condus un autoturism, marca Renault, şi într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei si a intrat în coliziune frontală cu un copac de pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală  gravă a lui S. EUGEN şi a lui T. F. I., de 17 ani, din Năvodari.

Cercetările continuă de către lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În seara de 13.12.2008, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au identificat în trafic pe I. VALERIU, de 37 ani, din Constanţa, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

În ziua de 13.12.2008, ora 14:30, poliţiştii din Agigea au oprit şi scos din trafic o autoutilitară marca Ford, condusă de G. GHENADIE, de 26 ani. Autoutilitara avea montate în partea din faţă şi spate două placuţe de înmatriculare diferite. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, având montate numere false de înmatriculare.

În seara de 13.12.2008, în jurul orei 23:40, poliţiştii din Nicolae Bălcescu, au oprit şi scos din trafic pe D.N.2A - E60, în localitatea Dorobanţu, un autoturism, marca Dacia, condus de C. ŞTEFAN, de 39 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.                        

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal. 

Bărbat găsit spânzurat în curtea unui grup şcolar din Constanţa

În ziua de 13.12.2008, ora 08:05, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin Serviciul de Urgenţă 112, cu privire la faptul că în curtea unui grup şcolar, se află o persoană spânzurată. Echipa de cercetare ce s-a deplasat la faţa locului, a constatat că pe terenul de sport al unităţii de învăţământ, se află spânzurat cu o funie, un bărbat ce a fost identificat în persoana lui C. VANGHELE, de 33 ani, din Constanţa. Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă.   

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii