Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 16.12.2008

ro

16 Dec, 2008 15:12 709 Marime text
BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 19 evenimente, din care 10 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 7 evenimente de altă natură.

Grădina - furt din locuinţă

În ziua de 15.12.2008, ora 14:30, poliţiştii din Grădina au fost sesizaţi de S. MARIA, de 87 de ani, din localitate, despre faptul că între orele 13:00-14:00, în lipsa sa, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi dintr-un şifonier cu haine, i-au sustras suma de 400 lei.     

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat ca suspect de comiterea furtului - D. MARIUS, de 25 de ani, din comuna Grădina, asupra căruia, într-un buzunar interior al gecii, a fost găsita suma de 400 lei, care a fost predată părţii vătămate. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

În noaptea de 15/16.12.2008, ora 00:10, poliţiştii Secţiei 5 au depistat şi scos din trafic un autoturism, marca Dacia 1310, condus de N. DANIEL, de 25 de ani, din comuna Ostrov, judeţul Constanţa. Acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării cu aparatul etilotest marca Drager, s-a stabilit o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi i-a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind cercetat în stare de libertate.

Ovidiu - furt din locuinţă

În data de 15.12.2008, în jurul orei 17.10, poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 - Constanţa, cu privire la faptul că pe strada Fulgerului din Ovidiu un bărbat a escaladat gardul unei locuinţe având asupra sa o butelie de aragaz.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat pe C. MARIAN, de 32 ani, din Ovidiu, judeţul Constanţa, care avea asupra lui o butelie de aragaz a cărei provenienţă nu o putea justifica.

Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul că suspectul, aflându-se în stare de ebrietate, a pătruns în curtea locuinţei lui Ş. VICA, din oraşul Ovidiu, prin escaladarea unui geam deschis de la bucătăria locuinţei, a sustras din interior o butelie ce se afla montată la un aragaz.

Prejudiciul, în valoare de 100 lei, a fost recuperat prin restituirea buteliei părţii păgubite.

Suspectului i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate.

Flagrant la prostituţie

În seara de 15.12.2008, ora 22:50, poliţiştii Secţiei 5 au surprins în flagrant pe L. IONELA, de 24 ani, din comuna Mahmudia, jud.Tulcea, în timp ce întreţinea raporturi sexuale orale cu un bărbat din Constanţa, lângă un garaj din apropierea străzii Caraiman, contra sumei de 30 lei.       

Celei în cauză i s-a întocmit dosar penal fiind cercetată în stare de libertate.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un bazin de decantare din Eforie Sud

În ziua de 15.12.2008, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un bazin de decantare a apelor reziduale din cadrul Staţiunii de Epurare, a fost găsit cadavrul lui P. ION, de 66 ani, din localitate. În urma primelor verificări efectuate la faţa locului nu s-au constatat urme de violenţă pe cadavrul, acesta fiind depus la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Bărbatul era dispărut de la domiciliu din data de 22.11.2008, fiind dat în urmărire.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii