Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ

ro

27 Jun, 2014 12:53 935 Marime text
Cercetat în stare de reţine pentru 24 de ore de către poliţiştii  Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa
 
La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost sesizaţi despre faptul că, o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Constanţa, a fost deposedată prin violenţă de bunuri, în valoare de 150 lei, de către un bărbat.
În scurt timp de la sesizare, oamenii legii au reuşit identificarea şi depistarea unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Constanţa, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
La data de 27 iunie, acesta urmează să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei, în vederea luării măsurii arestării preventive. 
 
 
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 2
   
La data de 17 mai a.c., poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras o poşetă din autovehicul unei femei.
În urma investigaţiilor efectuate de către oamenii legii, aceştia au depistat şi identificat doi bărbaţi, cu vârste de 45 de ani, din municipiul Constanţa, respectiv 25 de ani, din oraşul Ovidiu, bănuiţi de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.
Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.
 
 
 
 
 
Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Biroului Rutier Constanţa
 
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa cercetează în stare de libertate un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanţa, care la data de 26 iunie a.c., a condus un autovehicul, în municipiul Constanţa, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
 
          Sesizare a poliţiştilor din Năvodari
 
          La data de 26 iunie a.c., ora 17.00, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 13 ani, din judeţul Argeş, a intrat în apa Mării Negre, în zona plajei Depozit 10, împreună cu alţi doi minori, cu o saltea pneumatică, care a fost luată de curenţii mării, neputând reveni la mal.
 Cei trei minori au fost salvaţi de persoanele de pe plajă, doi în stare de conştienţă, însă minora în vârstă de 13 a fost adusă la mal în stare de inconştienţă, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni
 
La data de 26 iunie a.c., în intervalul orar 17.00-18.00, poliţiştii Secţiei 3, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.
Astfel, au fost legitimate 11 persoane şi aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.200 de lei, întrucât nu au fost respectate unele norme privind convieţuirea socială, ordinea şi liniştea publică.
 
La aceeaşi dată, în intervalul orar 19.00-22.00, poliţiştii oraşului Ovidiu, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, poliţişti locali şi poliţişti de circulaţie din cadrul Serviciului Rutier Constanta au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a faptelor antisociale.
 Astfel, au fost efectuate 11 controale la diferite unităţi economice, 35 de persoane au fost legitimate, 1 certificat de înmatriculare a fost reţinut, totodată, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.115, întrucât nu au fost respectate unele norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cele privind paza bunurilor, obiectelor şi valorilor, la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi cele privind actele de identitate ale cetăţenilor români.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii