Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

02 May, 2013 19:15 948 Marime text
          Urmăriţi naţional depistaţi de poliţişti
 
          La data de 30.04.2013, ora 18.15, poliţiştii Secţiei 7 Rurale Crucea, împreună cu poliţiştii din Topalu, l-au depistat pe B. Sandu, de 24 de ani pe numele căruia la data de 26.04.2013, judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 10 luni.
 
  La data de 30.04.2013, poliţiştii Secţiei 5, în baza mandatului de arestare preventivă emis la aceeaşi dată de Tribunalul Constanţa, l-au identificat pe S. Teodor-Claudiu, de 31 de ani, din localitatea Cumpăna, încarcerându-l în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.
 
          Cercetat de poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă în stare de arest preventiv
 
          La data de 29.04.2013, ora 02.00, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui bar din localitatea Satu Nou are loc un scandal.
          Deplasaţi în locaţia indicată, din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că D. Cristian, de 27 ani, din localitate aflându-se în bar şi pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, a intrat în conflict cu B. Ştefan pe care l-a înţepat în zona spatelui cu un cuţit, ameninţând totodată şi ceilalţi clienţi ai localului, care au intervenit, iar cel în cauză încercând să fugă, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate persoanală, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi demarând l-a accidentat uşor pe C. Adrian.
Suspectul a fost depistat în scurt timp de către poliţişti, care l-au reţinut pe bază de ordonanţă sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de lovire, amenințare, ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, portul fără drept al cuțitului, sustragere de la recoltarea probelor biologice şi părăsirea locului accidentului.
           În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.
 
                    ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
            Accident rutier
 
Poliţiştii Biroului Rutier Mangalia informează că, în ziua de 30.04.2013, ora 13.25, S. Aurica, a condus un autoturism în municipiul Mangalia, pe strada Portului şi la intersecţia cu Aleea Farului, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta şi a intrat în coliziune cu un biciclist, în urma accidentului rezultând vătămarea corporală uşoară a acestuia.
 
Infracţiuni constatate
 
Poliţiştii din Cerchezu cercetează în stare de libertate pe Dumitru P., de 49 de ani, din localitate, care în noaptea de 29/30.04.2013, a condus un autoturism pe raza localităţii Viroaga, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Poliţiştii din Chirnogeni cercetează în stare de libertate pe B. Marius Cosmin, de 20 de ani, din localitatea Valu lui Traian, care în noaptea de 29/30.04.2013, a condus un autoturism pe DJ 392, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Poliţiştii din Săcele cercetează în stare de libertate pe A. Cristian, de 32 de ani, din localitate, care în noaptea de 29/30.04.2013, a condus un autoturism pe raza localităţii fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii din Târguşor cercetează în stare de libertate pe B. Lucica, de 26 de ani, din comuna Ghergheasa judeţul Buzău, care în ziua de 30.04.2013, a condus pe DJ 222, un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Celor în cauze, le-au fost întocimte dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii