Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

04 May, 2013 20:17 977 Marime text
 Cercetat de poliţiştii din Siliştea pentru distrugere

          La data de 03.05.2013, ora 22.37 poliţiştii din Siliştea au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 22 ani, din localitatea Crucea,  cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au distrus  oglinda retrovizoare a autoturismului proprietate personală.
La scurt timp de la sesizare, oamenii legii  au identificat ca suspect de comiterea faptei şi depistat, un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Siliştea.
Acestuia poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru distrugere fiind cercetat în stare de libertate

ACTIVITATEA RUTIERĂ

          La data de 03.05.2013, ora 16.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au fost sesizaţi despre accidentarea unui pieton.
Din primele cercetări s-a stabilit că V. Oana Raluca a condus un autoturism pe strada Negru Vodă, din Mangalia către bulevardul 1 Decembrie 1918 şi ajungând în dreptul imobilului A 100, surprinde şi accidentează uşor o minoră, care fiind nesupravegheată, a pătruns pe partea carosabilă, în fugă, lovindu-se de partea laterală stânga a autoturismului.
La data de 03.05.2013, ora. 14.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au fost sesizaţi cu privire la accidentarea unui biciclist.
Deplasaţi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că M. Enver, de 45 ani, din localitate, a condus un autoturism pe strada Kemal Agi Amet, dinspre strada Tudor Vladimirescu către strada Poporului şi ajungând la intersecţia cu strada Poporului, nu respectă semnificaţia indicatorului  Stop şi nu  acordă prioritate de trecere unui biciclist în vârstă de 61 ani, din aceeaşi localitate, care circula regulamentar rănindu-l uşor.

Poliţiştii din Aliman cercetează în stare de libertate pe L. Laurenţiu Viorel de 28 ani, şi pe Vasile Mădălin P., de 18 ani, ambii din Dunăreni, întrucât au fost depistaţi conducând autoturisme pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
        
La data de 03.04.2013, ora 22.50, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au depistat în trafic pe M. BOGDAN-ANDREI, în vârstă de 19 ani, din localitate, care a condus un moped pe strada Ion Corvin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
          Celor în cauze li s-au întocmit dosare penale fiind cercetaţi în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii