Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

11 Jul, 2013 19:45 805 Marime text
 
În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Constanţa, poliţiştii au organizat 2 acţiuni, fiind aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 100 lei.
 
Prinsă în timp ce sustrăgea un telefon mobil de pe plajă
               La data de 10.07.2013, ora 13.00, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi de către un salvamar de pe plaja din Mangalia, cu privire la faptul că a surprins o persoană în timp ce sustrăgea un telefon mobil, de pe un prosop aşezat pe plajă lângă punctul de salvamar.
  Deplasaţi la faţa locului oamenii legii au identificat persoana în cauză ca fiind V. MARIA, de 33 de ani, din localitate, asupra sa fiind găsit şi telefonul mobil sustras.
  Continuând cercetările faţă de aceasta, poliţiştii au stabilit că aceasta este suspectă şi de furtul altui telefon mobil în valoare de 600 lei, de pe aceeaşi plajă, faptă comisă la data de 02.07.2013 şi reclamată la 04.07.2013, în acest caz prejudiciul nefiind recuperat.
            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, femeia fiind cercetată în stare de libertate.
 
          Prins în flagrant de patrula mixtă de siguranţă publică
La data de 10.07.2013, ora 13.00, patrula mixtă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia, şi lucrători din cadrul IJJ Constanţa au observat o persoană care sustrăsese o bicicletă de pe plaja din Mangalia.
  Întrucat la vederea oamenilor legii suspectul a încercat să fugă, s-a procedat la urmărirea şi imobilizarea acestuia.
  A fost identificat în persoana lui M. ASAN, de 42 de ani, din localitatea Negru Vodă, prejudiciul cauzat în valoare de 500 lei fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.
 
          Dosar penal pentru prostituţie
La data de 10.07.2013, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Rurală Cernavodă au executat o acţiune pe linie de prostituţie şi proxenetism, ocazie cu care într-o parcare de pe DN 2A, din apropierea localităţii Ţepeş Vodă, a fost identificată o tânără de 20 de ani, din judeţul Ialomiţa, în timp ce întreţinea raporturi sexuale, contra sumei de 20 lei.
Acesteia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate.
 
          Reţinuţi de poliţiştii Secţiei 5
La data de 10.07.2013, ora 01.15, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute, cu o autoutilitară, au sustras un capac de canalizare de pe strada Brazdei.
Deplasaţi operativ în zonă, oamenii legii au depistat pe strada Fântânele din Municipiul Constanţa, autoutilitara respectivă abandonată în dreptul unui imobil, în curtea căruia au mai fost identificate alte 8 capace de canalizare.
          Continuând cercetările poliţiştii au identificat doi tineri de 19 respectiv 20 de ani, suspecţi de comiterea faptei, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Ulterior, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, instanţă ce a dispus o faţă de aceştia, bligarea de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii