Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

04 Aug, 2013 12:38 849 Marime text
La nivelul judeţului poliţiştii constănţeni au organizat 7 acţiuni, fiind aplicate 48 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.450 lei.
 
Serviciul Investigarea Fraudelor cercetează în stare de libertate pe T. Laurenţiu Adrian, de 38 ani, S. Daniela, de 30 ani, R. Gheorghe de 59 ani, toţi din Eforie Nord, administratori ai unor societăţi comerciale, care în calitate de persoane fizice realizau activităţi de cazare turişti fără a evidenţia în vreun fel veniturile realizate şi fără a avea depusă la autoritatea fiscală competentă declaraţia estimativă cu privire la veniturile realizate din închirieri în scop turistic, prevăzută de art. 62¹, alin 4 din Legea 571/2003.
 
          Biroul Investigarea Fraudelor din Medgidia cercetează în stare de libertate pe V. Marieta, din Medgidia, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a reţinut salariaţilor societăţii, pe care o administrează, impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă, în cuantum estimat de 7.363 lei, fără a vira aceste sume de bani, către bugetul consolidat al statului, în termenul legal de 30 de zile.
 
          Biroul Investigarea Fraudelor din Medgidia cercetează în stare de libertate pe C. Marian, din Medgidia, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a reţinut salariaţilor societăţii, pe care o administrează, impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă, în cuantum de 2.298 lei, fără a vira aceste sume de bani, către bugetul consolidat al statului, în termenul legal de 30 de zile.
 
Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate o minoră, de 13 ani, din Murfatlar, care la data de 3 august a.c., a sustras articole de îmbrăcăminte dintr-un supermarket din Constanţa.
 
Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe B. Claudiu Andrei, de 20 ani şi S. George, de 18 ani, care la data de 03 august a.c., au alimentat cu combustibil un autoturism, după care au părăsit staţia PECO fără a achita contravaloarea acestuia.
 
Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe D. Ştefan, de 34 ani, din Năvodari, care a fost surprins de poliţişti în timp ce sustrăgea din incinta unei societăţi comerciale mai multe componente din fier.
 
Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe A. Regep, de 18 ani, din Ovidiu, care a fost identificat de poliţişti în timp ce transporta mai multe componente din fier sustrase dintr-o societate comercială din Constanţa.
 
Poliţia Cernavodă cercetează în stare de libertate pe N. Cornel, de 27 ani, din Cernavoda, care a sustras mai multe kilograme de struguri de pe o plantaţie de viţă-de-vie a unei societăţi comerciale din Cernavodă.
 
           
 
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii