Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

08 Aug, 2013 13:03 769 Marime text
Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe A. Muzechea, de 59 ani, S. M., de 17 ani şi S. Mustan, de 32 ani, din Cumpăna, care transportau mai multe componente din fier, în greutate de aproximativ 280 kilograme, sustrase din incinta unei foste societăţi comerciale din Constanţa.
 
Poliţia Mircea Vodă cercetează în stare de libertate pe P. Mihai, de 39 ani, din Cerchezu, care în ziua de 06.08.2013, a sustras din locuinţa unei persoane din localitate suma de 17.000 lei.
            
Secţia 6 Poliţie Rurală au identificat şi cercetează în stare de libertate pentru furt calificat doi minori din Tepes Voda de 16 şi 17 ani, care, în luna noiembrie 2012, au sustras mai multe componente metalice din cadrul unei rețelei electrice, situată între localitaţile Ţepeş Vodă şi Băltăgeşti.
 
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe C. Gheorghe, care a condus un autoturism în Constanţa, având permisul de conducere suspendat pentru perioada în curs.
 
Poliţia Ostrov cercetează în stare de libertate pe G. Cornel, de 38 ani, din localitate, care conducea un moped fără a deţine permis de conducere.
 
Poliţia Independenţa cercetează în stare de libertate pe P. Nicolae, care a conds un autoturism, sub influenţa băturilor alcoolice (0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii