Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

06 Nov, 2013 14:32 802 Marime text
La data de 05.11.2013, poliţiştii din Murfatlar, au fost sesizaţi de către de către un localnic, cu privire la furtul săvârşit de către autori necunoscuţi al unui autoturism marca Daewoo Matiz.
              Din primele cercetări oamenii legii au stabilit că păgubitul se afla la pescuit, iar autoturismul îl parcase în apropiere, pe drumul tehnologic de pe malul drept al Canalului Dunăre Marea Neagră, neasigurat şi cu cheile în contact.
              La scurt timp, autoturismul reclamat ca sustras a fost depistat de oamenii legii, suspect de comiterea furtului fiind S. Costel-Bogdan (cioban), de 18 ani, domiciliat în sat Vlahi, comuna Aliman, judeţ Constanţa, căruia i s-a întocmit şi dosar de cercetare penală.
 
Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un tânăr de 19 ani, din Constanţa, care la data de 05.11.2013, a sustras o sticlă de băuturi spirtoase dintr-un centru comercial.
 
          Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în urma extinderii cercetărilor faţă de M. Onur, arestat în altă cauză, au stabilit că acesta este suspect de comiterea a încă două fapte de tâlhărie comise anterior şi aflate în evidenţe cu autor necunoscut, prejudiciul în valoare de 2500 lei fiind recuperat.
 
          Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în urma extinderii cercetărilor faţă de B. G. A., arestat în altă cauză, au stabilit că acesta este suspect de comiterea a încă două fapte de furt din locuinţe, comise anterior şi aflate în evidenţe cu autor necunoscut, cu un prejudiciu în valoare de 20.870 lei.
 
 
La data de 29.06.2013, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la furtul mai multor componente din cupru dintr-un post de transformare, ce aparţine unei societăţi din localitate, creând un prejudiciu de 34.000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat M. VASILIAS BARTOLOMEU, de 32 de ani, din Cernavodă, suspect de comiterea faptei.
Acesta a fost reţinut de către poliţişti pe bază de ordonanţă şi prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a emis pe numele său interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.
 
Biroul Rutier Mangalia cercetează în stare de libertate pe B. L., de 48 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
 
Poliţiştii din Târguşor cercetează în stare de libertate pe C. D., angajat al unei societăţi comerciale din Năvodari, întrucât transporta piatră fără a deţine licenţă de transport şi execuţie.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii