Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

07 Nov, 2013 14:32 994 Marime text
La data de 06.11.2013, ora 19.20 patrula mixtă de poliţie formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un lucrător al I.J.J. Constanţa a depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Constanţa, în timp ce sustrăgea piatră cubică de pe o alee stradală.
Până în momentul depistării, acesta sustrăsese piatra cubică de pe o suprafaţă de aproximativ trei metri pătraţi, pe care o transportase cu o roabă în spatele unui hotel din apropiere.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.
 
La data de 06.11.2013, ora 16.00, poliţiştii din localitatea Ciobanu au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din sat Mioriţa cu privire la faptul că, în timp ce intra pe poartă, în curtea locuinţei, doi tineri au intrat după el în curte, i-au aplicat mai multe lovituri cu un corp dur şi i-au smuls din mână telefonul mobil, după care au fugit.
Deplasaţi operativ în zonă, oamenii legii au identificat ca suspecţi de comiterea faptei, doi tineri de 19, respectiv 23 de ani, din aceeaşi localitate, depistându-i în scurt timp de la sesizare.
Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
La data de 06.11.2013, ora 10.00, V. Tănase a condus o autoutilitară mmarca Citroen pe DC 4, având direcţia de deplasare către municipiul Mangalia şi ajungând la intersecţia cu DN39 nu acordă prioritate de trecere şi intră în coliziune cu un autoturism marca Opel Vectra, condus de M. Viorel, pe DN39 către localitatea 2 Mai.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei de pe locul dreapta faţă al autoturismului marca Opel.
 
La data de 06.11.2013, ora 15.00, G Genuţa a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Amurgului din localitatea Murfatlar şi ajungând la intersecţia cu DN 3, nu acordă prioritate de trecere şi intră în coliziune cu un autoturism marca Opel Vectra, condus de B. Gabriel pe DN 3, dinspre localitatea Poarta Albă către Valu lui Traian.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto.
 
La data de 06.11.2013, ora 16.00, B. Marian a condus un autoturism marca Peugeot, pe DN2A, în localitatea Crucea şi ajungând în zona bisericii surprinde şi accidentează un minor de 11 ani, care fiind lipsit de supraveghere, se deplasa pe o bicicletă, pe partea carosabilă, pe sensul de mers al autoturismului.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului.
 
La data de 06.11.2013, ora 17.15, I. Luiza a condus un autoturism marca Daewoo Espero pe şoseaua Mangaliei dinspre Strada Caraiman către bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând în zona bisericii Sf. Filofteia surprinde şi accidentează grav pe V.L., de 70 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătoarei auto, în vecinătatea marcajului pietonal existent în zonă.
 
La data de 06.11.2013, ora 19.05, A Neset a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Mercedes şi remorcă pe DN22C, dinspre localitatea Medgidia către Cernavodă şi ajungând la km 22 a surprins şi accidentat pe R.I., care se afla pe partea carosabilă, vătămându-l uşor.
 
La data de 06.11.2013, ora 18.20, P. Mihaela a condus un autoturism marca Mazda, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanţa, dinspre Staţiunea Mamaia către strada Soveja, în banda nr. 2 şi ajungând în dreptul H. Turist a surprins şi accidentat pe C.N., de 31 de ani, care s-a angajat în traversarea bulevardului, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto, vătămându-l corporal.
 
La data de 06.11.2013, ora 09.30, D. Marius, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din municipiul Constanţa.
 
 
 
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii