Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

23 Jun, 2014 12:53 1091 Marime text
Accidente rutiere
 
La data de 22 iunie a.c., ora 01.28, A. N. a condus un autovehicul pe Calea Dobrogei, dinspre municipiul Constanţa către Murfatlar, iar la trecerea de pietoni, situată înainte de intersecţia cu strada Nicolae Pârvulescu, a pierdut controlul direcţiei către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac de pe trotuarul aflat pe celălalt sens de mers, rezultând vătămarea corporală uşoară a conducătorului autovehiculului.
           
La aceeaşi dată, ora 15.50, D. D. condus un autovehicul pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanţa, dinspre strada Plopilor către strada Caraiman, pe banda numărul 2 şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul unui Hipermarket a surprins şi accidentat uşor o persoană, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe marcaj pietonal.
 
De asemenea, la ora 16.25, H. N. a condus o motocicletă pe strada A. Puşkin din oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa, dinspre strada Victoriei către strada Mihai Eminescu şi, ajungând în dreptul unui imobil, a acroşat un câine care pătrunsese pe carosabil, moment în care, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat şi a căzut.
În urma accidentului a rezultat vătămarea conducătorului motocicletei.
           
În aceeaşi zi, la ora 17.40, I. M. a condus un motociclul pe Şoseaua Mangaliei, din municipiul Constanţa, dinspre strada Pandurului către bulevardul 1 Mai, pe banda numărul 2 şi ajungând în dreptul unei staţii peco, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi s-a lovit la piciorul stâng de bara autoturismului din faţa sa, care oprise la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor, accidentându-se uşor.
 
 
          Infracţiuni constatate de către poliţiştii constănţeni
 
          Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate un bărbat, care în data de 22 iunie a.c., a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autovehicul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
          Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa cercetează în stare de libertate un bărbat, care în data de 22 iunie a.c., a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe Şoseaua Mangaliei, având dreptul de a conduce suspendat pentru perioada în curs.
 
          Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mangalia cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 35 ani, care în data de 21 iunie a.c., a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat din data de 19 martie a.c.
 
Aceiaşi poliţişti, cercetează în stare de libertate un bărbat, care în noaptea de 21/22.06.2014, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autovehicul, fiind aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,73 alcool pur în aerul expirat.
 
          Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia cercetează în stare de libertate un tânăr, de 29 ani, din localitatea Mircea Vodă, care în noaptea de 21/22 iunie a.c., a condus un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii