Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

28 Jun, 2014 15:32 989 Marime text
Arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile
 
La data de 27 iunie a.c., bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Constanţa, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată care, la data de 25 iunie a.c., ar fi deposedat de bunuri, prin violenţă, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Constanţa, a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, instanţă ce a dispus ca măsură arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni
 
La data de 27 iunie a.c., în intervalul orar 17.00-18.00, poliţiştii Secţiei 3, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune, în vederea menţinerii ordinii şi liniştii publice.
Astfel, au fost legitimate 15 persoane şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 300 de lei, întrucât nu au fost respectate unele norme privind convieţuirea socială, ordinea şi liniştea publică şi cele privind actele cetăţenilor români.
 
La aceeaşi dată, în intervalul orar 17.30 şi 19.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cumpăna au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice.
Astfel, au fost legitimate 32 de persoane şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.010 lei, întrucât nu au fost respectate unele norme privind circulaţia pe drumurile publice şi unele dintre cele privind convieţuirea socială, ordinea şi liniştea publică.
 
   În noaptea de 27/28 iunie a.c., în intervalul orar 23.00 şi 02.00, poliţiştii Secţiei 5 au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea respectării normelor privind paza bunurilor, obiectivelor şi valorilor de către conducătorii unor societăţi comerciale.
Astfel, au fost controlate 21 de obiective şi verificaţi 28 de agenţi de securitate.
De asemenea, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.300 de lei pentru nerespectare unor norme privind paza bunurilor, obiectivelor şi valorilor.
 
          Evenimente rutiere
 
La data de 27 iunie a.c., ora 22.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar au depistat şi identificat, pe strada Calea Dobrogei, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Băneasa, în timp ce conducea un autovehicul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La aceeaşi dată, ora 23.28, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu au depistat şi identificat în trafic un moped, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, a cărui conducător nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate în vederea tragerii la răspundere penală şi a stabilirii întregii situaţii de fapt.
 
          La data de 27 iunie a.c., ora 15.07, S. E. a condus o autoutilitară pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, pe banda doi, dinspre Năvodari către Constanţa şi, ajungând în dreptul cu străzii de acces a Satului de Vacanţă, a efectuat manevra de întoarcere, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe bulevardul Mamaia, pe banda trei în aceeaşi direcţie de mers.
  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei celui de-al doilea autovehicul.
 
          La data de 28 iunie a.c., ora 06.58, G. O. a condus un autovehicul pe strada Crinului, din municipiul Constanţa, dinspre strada Fulgerului către strada Portiţei şi, ajungând la intersecţie cu strada Baba Novac, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP, pătrunzând în intersecţie şi intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe strada Baba Novac, dinspre strada I.L.Caragiale către strada Dezrobirii.
  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto.
 
             La data de 28 iunie a.c., ora 02.00, poliţiştii oraşului Cernavodă au depistat şi identificat în trafic un tânăr, în vârstă de 26 de ani, pe strada Canalului, din localitatea Cernavodă, care conducea un autovehicul, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 Cercetările continuă cu persoana în cauză în stare de libertate.
 
          La data de 27 iunie a.c., ora 15.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, dintr-un autovehicul, care circula pe bulevardul Mamaia, dinspre municipiul Constanţa către Năvodari, în dreptul unui sens giratoriu, ar fi sărit o tânără, care era pasageră în partea din dreapta faţă.
  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei autovehiculului, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii