Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

30 Jun, 2014 10:02 900 Marime text
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cercetează în stare de arest preventiv pentru 30 zile un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Constanţa, care în noaptea de 28/29.06.2014, ora 22.00, a deposedat, prin folosirea violenţei, de mai multe bunuri, un alt minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla în Piaţa Tomis III.
 
Poliţiştii din oraşul Năvodari cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 43 ani, din judeţul Olt care, la data de 29 iunie a.c., a sustras băuturi alcoolice dintr-un centru comerial.
 
Accidente rutiere
           
          La data de 29 iunie a.c., ora 18.30, M. P. a condus o bicicletă în staţiunea Mamaia şi ajungând în zona unui hotel, a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
          În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului.
           
          La data de 29 iunie a.c., ora 11.40, B. S. a condus o motocicletă în municipiul Constanţa, pe strada Soveja şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţie cu strada Primăverii a surprins şi accidentat un pieton, care se afla în traversare pe marcajul pietonal.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
          La data de 29 iunie a.c., ora 17.40, S. L. a condus o motocicletă în municipiul Constanţa, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe banda 2 şi ajungând la intersecţie cu strada Traian a surprins şi accidentat un pieton, care traversa bulevardul prin loc nepermis şi fără a se asigura.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
          La data de 29 iunie a.c., ora 18.55, R. V. a condus un autovehicul, în municipiul Constanţa, pe strada Griviţei şi ajungând în dreptul unui imobil a surprins şi accidentat, cu oglinda laterală dreapta, un pieton, care se afla pe partea carosabilă, în partea stângă a unui autoturism parcat.
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală apietonului.
 
            La data de 29 iunie a.c., ora 18.25, un minor a condus o bicicletă în oraşul Năvodari, pe strada Grădinilor şi ajungând la intersecţie cu strada Câmpului, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula pe drumul public.
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului.
 
 
 
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii